Δωρεάν έναρξη λειτουργίας ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) προσφέρει το 1ο ελληνικό εμπορικό κέντρο (Mall) χειροποίητων ειδών και προϊόντων, www.bonamas.gr.

Πρόκειται για μια μεγάλη προσφορά, η οποία δίνει την ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο να δημιουργήσει το δικό του ηλεκτρονικό κατάστημα και να πουλάει τα είδη του και τα προϊόντα του σε όλο τον κόσμο.

Η πρόταση απευθύνεται, σε όλους τους δημιουργούς και παραγωγούς χειροποίητων έργων και προϊόντων, όπως: σχεδιαστές, κατασκευαστές, καλλιτέχνες, συλλέκτες, διακοσμητές, προμηθευτές, μεταποιητές, βιοτέχνες, που δημιουργούν, συλλέγουν, κατασκευάζουν, παράγουν και προμηθεύουν.

Τα χειροποίητα είδη τα οποία μπορούν να πουληθούν είναι: κοσμήματα, είδη ένδυσης και υπόδησης, αξεσουάρ, καλλιτεχνικές δημιουργίες, έργα τέχνης, είδη δώρου, είδη σπιτιού, είδη για το παιδί, οικιακά σκεύη, συλλεκτικά αντικείμενα, διακοσμητικά, καλλυντικά, προϊόντα ομορφιάς και ευεξίας, τρόφιμα, ποτά, αγροτικά προϊόντα, καθώς και κάθε συναφές και παρεμφερές είδος με τα ανωτέρω είδη, κατασκευασμένα ή σχεδιασμένα από κάθε είδους υλικό (μέταλλο, δέρμα, ύφασμα, ξύλο, πηλό, γυαλί, κτλ).

Επισημαίνεται ότι η προσφορά ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα και περιορισμένο αριθμό επιχειρήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.bonamas.gr.