ΠΟΙΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

– Ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ελευθέριος Πάλλας στο ράδιοΛόγος

Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζει στην υλοποίηση των δρομολογίων του το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Κοζάνης, ως συνέπεια της σφοδρής χιονόπτωσης και της κακοκαιρίας που επικρατεί σε όλο το οδικό δίκτυο του νομού αλλά και γενικότερα. Όπως είπε μιλώντας στο ράδιοΛόγος και τον Λύσανδρο Ρήγα ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Υπεραστικών γραμμών Ελευθέριος Πάλλας , πάνω από το 50% των δρομολογίων δεν έγιναν, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις σημειώνονται μεγάλες καθυστερήσεις!

“Το χιόνι που έπεσε την Τετάρτη στην περιοχή επηρέασε τη λειτουργία των ΚΤΕΛ κατά πολύ, ως συνέπεια να μην γίνεται ούτε το 50% των δρομολογίων.  Τα τοπικά δρομολόγια προς Σέρβια, προς Πτολεμαΐδα έχουν και τα μεγαλύτερα προβλήματα. Πρωινά δρομολόγια δεν έγιναν καθόλου σε ορισμένους προορισμούς, ενώ πρόβλημα υπάρχει και στην Εγνατία. Τα δρομολόγια προς Πτολεμαΐδα γίνονται ανά δίωρο”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πάλλας.

Ειδικότερα, μεγάλο πρόβλημα, τοπικά, υπάρχει στα δρομολόγια των Σερβίων αλλά και της Πτολεμαΐδας (όπου τα μισά δεν γίνονται) , όπως επίσης δεν έγιναν καθόλου δρομολόγια στα ορεινά των Σερβίων, ούτε και στο Βόιο, Γαλατινή, Σιάτιστα, Καστοριά, Φλώρινα και Γρεβενά. Μάλιστα για την Καστοριά θα επιχειρήσει ένα όχημα του ΚΤΕΛ στη 1 το μεσημέρι της Τετάρτης.
Επίσης, για την Τετάρτη τα δρομολόγια της Θεσσαλονίκης γίνονται ανά δίωρο . Ειδικότερα, γίνονται τα δρομολόγια της Τετάρτης για τις 1 μ.μ., τις 5 μ.μ. και τις 7.15 μ.μ., τα οποία όμως καθυστερούν πολύ. Η χιονόπτωση στη Θεσσαλονίκη είναι μεγάλη και τα δρομολόγια  αναγκαστικά αργούν και για αυτό υπήρξαν και οι περικοπές.

Ωστόσο, παρά τον ορατό κίνδυνο, ο κ. Πάλλας διαβεβαιώνει πως οι οδηγοί του ΚΤΕΛ Κοζάνης έχουν εμπειρία και ξέρουν πότε θα βάλουν αλυσίδες και πότε όχι.

Το κοινό που θέλει να μετακινηθεί, μπορεί να επικοινωνεί στα τηλέφωνα 24610 34454 και 34455 για να ενημερώνεται για το ποια δρομολόγια γίνονται και ποια όχι.
Β.Σ.