Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Μακεδονικού Κοζάνης με την οποία θέλησε να ευχαριστήσει τον ΟΑΠΝ και τον πρόεδρο του κ Γιάννη Ιωαννίδη κι από την άλλη περιμένει όπως λέει η ανακοίνωση να τηρήσει τις υποσχέσεις του για την κατασκευή νέων πιστοποιημένων κερκίδων στο στρατιωτικό γήπεδο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: Ο Μακεδονικός Κοζάνης θέλει να ευχαριστήσει τον ΟΑΠΝ και τον πρόεδρο Γιάννη Ιωαννίδη για τις εξυπηρετήσεις που παρείχε στην ομάδα μας.

Συγκεκριμένα ο νέος πρόεδρος ήταν δεκτικός και συμφώνησε στα αιτήματα μας, για την αλλαγή έδρας -λόγω μη ύπαρξης κερκίδων – σε τρία επίσημα παιχνίδια μας, από το στρατιωτικό γήπεδο στο οποίο αρχικά είχαν οριστεί από την ΕΠΣ Κοζάνης, στο ΔΑΚ Κοζάνης (ΑΕ Κοζάνης, Κοζάνη στο πρωτάθλημα και Εθνικό Βατερού στο κύπελλο).

Ο νέος πρόεδρος κ. Γιάννης Ιωαννίδης έδειξε να σκύβει στο πρόβλημα μας και να βοηθάει με αυτό τον τρόπο (προσωρινή αλλαγή έδρας σε τρία παιχνίδια). Ένα πρόβλημα βέβαια που δε δημιουργήθηκε μόνο του αλλά το δημιούργησε η προκάτοχος του στον ΟΑΠΝ κ Φανή Φτάκα με το να εξαφανίσει εν μια νυκτί τις κερκίδες στο στρατιωτικό γήπεδο.

Περιμένουμε από τον κ Γιάννη Ιωαννίδη να φανεί αντάξιος των προσδοκιών μας τηρώντας τις υποσχέσεις του για την τοποθέτηση νέων πιστοποιημένων κερκίδων στο στρατιωτικό γήπεδο . Υποσχέσεις που ναι μεν μπορεί να αργούν, αλλά θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα υλοποιηθούν άμεσα ξεπερνώντας τα όποια μικρά εμπόδια παρουσιάστηκαν.

Πιστεύουμε τέλος πως οι υποσχέσεις του κ Γιάννη Ιωαννίδη ήταν αληθινές και όχι λόγια του αέρα.
Με εκτίμηση το ΔΣ του Μακεδονικού Κοζάνης