Συνεχίζεται η προσπάθεια του αθλητή και αργυρού παγκοσμίου πρωταθλητή ανδρών του συλλόγου μας , και μέλους της ολυμπιακής ομάδας τής Χώρας μας, Απόστολου Τεληκωστόγλου.

Εν όψη της απερχόμενης ευρωπαϊκής προκρισης ,τον Ιανουάριο του 2021 ,η οποία αναβλήθηκε (τον Μάιο του 2020) .

Με τελικό στόχο, την συμμετοχή του στην Ολυμπιάδα του 2020 η οποία μετατέθηκε για το καλοκαίρι του 2021 .

Στο πλευρό του καθόλη την διάρκεια, βρίσκονται η Ελληνική Ομοσπονδία ταεκβοντό (όπως και σε όλη την Ολυμπιακή ομάδα ),οι ομοσπονδιακοί προπονητές Αλμασιδης Χρήστος και Ζινέλης Θεόδωρος , καθώς και ένα επιτελείο από επιστήμονες που στηρίζουν την προσπάθεια του αθλητή μας και μάλιστα αφιλοκερδώς.
Καθένας χωριστά και όλοι μαζί με στόχο να αυξήσουν τις πιθανότητες της επιτυχίας αυτού του εγχειρήματος , που δεν είναι κάτι άλλο από την συμμετοχή τού στην Ολυμπιάδα του Τόκιο το 2021.

Ο λόγος για τους κυρίους κυρίες:
• Καζακος Ευάγγελος- μικροβιολογος •Μπουντιουκος Μανώλης – Καρδιολόγος
•Πατίας Παρμενίων Γιατρός .
•Παπανίκος Χρήστος- φυσικοθεραπευτής •Τζατζάκη Θεοδώρα -Αθλητική ψυχολόγος •Γκεσιου Μπατσιλα Βασιλική -κλινική διαιτολόγος διατροφολόγος
• Γυλτίδης Χρήστος -Γυμναστής

Μια ομαδική προσπάθεια πού θα ζήλευαν ακόμη και επαγγελματίες αθλητές.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα για τον αθλητή μας και για όλη την Ολυμπιακή ομάδα της χώρας μάς !!!

Το Δ.Σ του συλλόγου εύχεται κουράγιο και υπομονή στον αθλητή του ,σε σε αυτήν την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο που διανύουμε, και σε όλη την ομάδα καθώς και στους δύο προπονητές της .
Αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την Ελληνική Ομοσπονδία ταεκβοντό για την στήριξη της ομάδας , καθώς και όλους τούς προαναφερθεντες για την ευγενική υποστήριξη στο πρόσωπο τού αθλητή μας !!!

Πηγή fb:Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης