ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ “ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ” ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ….

Την κοπή της βασιλόπιτάς της, με μηνύματα για το μέλλον της Δημοτικής Κίνησης, έκοψαν το βράδυ της Παρασκευής στο “Κλιούγκι” τα μέλη της Κίνησης “Κοζάνη τόπος να ζεις”, παρουσία του δημάρχου Λευτέρη Ιωαννίδη, της δημοτικής αρχής και των μελών της κίνησης. Όπως ανέφερε ο δήμαρχος στον χαιρετισμό του, οι αλλαγές που έγιναν από την Κίνηση, ως δημοτική παράταξη, αρχίζουν να φαίνονται στην Κοινωνία, εκτιμώντας, μάλιστα πως θα βρίσκονται εδώ για πολλά χρόνια ακόμη, κόντρα σε αυτούς που δεν το θέλουν, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικότερα, μιλώντας στην κοπή της πίτας ο δήμαρχος Λευτέρης Ιωαννίδης αναφέρθηκε στα όσα έχει πετύχει η Κίνηση ως τώρα, λέγοντας πως μπορεί να είναι υπερήφανοι για όσα έχουν πετύχει και σημειώνοντας πως: “Μετά από αρκετά χρόνια λειτουργίας της δημοτικής κίνησης, με τη διαδρομή που έχει διαμορφώσει, τη συλλογικότητα . με ότι έχει πετύχει ως τώρα. Όλοι μας μπορούμε  να νοιώθουμε αρκετά περήφανοι και πετυχημένοι για το έργο που επιτελέσαμε, για τα πράγματα που κάνουμε και τον τρόπο με τον οποίο τα κάνουμε. Για το γεγονός ότι μπορούμε και διατηρούμε ένα μοντέλο λειτουργίας το οποίο μας χαρακτήρισε από την αρχή και για το οποίο είμαστε περήφανοι . Αντιλαμβάνομαι ότι κάποια πράγματα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα, αλλά η ζυγαριά είναι θετική”.

Επίσης, δεν δίστασε να αναφέρει πως η δημοτική κίνηση έχει όραμα για τον τόπο και θα είναι εδώ για πολλά χρόνια ακόμη, λέγοντας πως: “Μπαίνουμε σε μια χρονιά με προκλήσεις, ιδιαιτερότητες και προβλήματα και εκτιμώ ότι η προσπάθεια που ξεκινήσαμε 3.5 χρόνια τώρα θα αρχίσει να φαίνεται ακόμη πιο έντονα στην κοινωνία. Οι αλλαγές που προκαλέσαμε αρχίσουν να φαίνονται πιο ουσιαστικά. Η εικόνα που χτίσαμε ξεπερνάει στα όρια του δήμου και αξίζει να είμαστε περήφανοι. Φτάσαμε εδώ που φτάσαμε και κανείς δεν το υπολόγιζε. Κάποιοι, βέβαια το υπολογίζαμε, αλλά μπροστά σε πολλές εκλογικές αναμετρήσεις, κάποιοι έλεγαν ότι θα διαλυθούμε. Κι όμως είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να είμαστε για πολλά χρόνια εδώ, κόντρα  πιθανόν, σε αυτούς που δεν το θέλουν, γιατί πιστεύουμε ότι μπορούμε να υπηρετήσουμε την κοινωνία με βάση τις αρχές μας , τις αξίες μας και την αλληλεγγύη του ενός στον άλλο. Έχουμε όραμα για τον τόπο και μάθαμε να λέμε τα πράγματα όπως τα νοιώθουμε και ο κόσμος θα το εκτιμήσει”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ιωαννίδης, λέγοντας ότι η περίοδος είναι κρίσιμη και πρέπει να βρίσκονται κοντά στη Δημοτική Κίνηση.


Β.Σ.