Υλικα
15 – 20 γαριδες
200 γρ. Κους κους
Μισο κρεμμυδι ψιλοκομμενο ξερο
10 ντοματινια κομμενα στη μεση
Εστραγκον ψιλοκομμενο
Ροκα
Ελαιολαδο,αλατι,πιπερι

Εκτελεση
Παιρνουμε τις γαριδες και τις καθαριζουμε, αφαιρουμε τα κεληφη και τα κεφαλιακαι τα βραζουμε φτιαχνοντας ενα ζωμο.
Μολις εχουμε ετοιμο το ζωμο μετραμε εναμιση μερος ζωμου , ενα μερος κους κους.
Φερνουμε το ζωμο σε βρασμο, ριχνουμε μεσα το κους κους,ανακατευουμε μια μονο φορα, κλεινουμε τη φωτια, βαζουμε καπακι και αφηνουμε για 6 λεπτα.
Σε ενα μεγαλο τηγανι σωταρουμε το κρεμμυδι και τα ντοματινια σε ελαιολαδο.
Επειτα βαζουμε και τις γαριδες με το εστραγκον και μαγειρευουμε για 2 με 3 λεπτα προσθετοντας ελαχιστα υγρα.
Μολις ειναι ετοιμες ενονουμε τα 2 μειγματα προσθετουμε αλατι,πιπερι ανακατευοντας απαλα και σερβιρουμε με φρεσκα φυλλα ροκας.