Συγκίνηση, θύμησες και νοσταλγία στην κοπή βασιλόπιτας και στον Εορτασμό των 25 Χρόνων από την Ίδρυση της Ένωσης Καθηγητών Αγγλικής Δυτικής Μακεδονίας (ΕΚΑΔΥΜΑ)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας και ο εορτασμός των 25 χρόνων από την ίδρυση της Ένωσης Καθηγητών Αγγλικής Δυτικής Μακεδονίας (ΕΚΑΔΥΜΑ) στο Agora το βράδυ της Κυριακής. Νέοι και παλιοί καθηγητές και καθηγήτριες, μέλη της Ένωσης, συναντήθηκαν να θυμηθούν τα παλιά και να γιορτάσουν τα 25χρονα της Ένωσης, που ιδρύθηκε με πολλές προσδοκίες και συνεχίζει με μεράκι και πολλές δραστηριότητες.

Η Πρόεδρος της Ένωσης κ. Μαρία Χαντζή έκανε μια σύντομη αναδρομή στην πορεία της Ένωσης όλα αυτά τα χρόνια και στις πολυάριθμες δράσεις και παρεμβάσεις της Ένωσης. Από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής της, η Ένωση, αποτέλεσε ένα δυναμικό επιστημονικό όργανο που κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ενημέρωση των εκπαιδευτικών του κλάδου, την επιμόρφωση των συναδέλφων, την αναβάθμιση του μαθήματος, τη στήριξη του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας, την προώθηση της Αγγλικής Γλώσσας μέσω πολιτιστικών δράσεων και αποτελεί κόμβο επικοινωνίας των συναδέλφων ειδικότητας ΠΕ 06 των τεσσάρων νομών της Δυτικής Μακεδονίας.

Συγκίνηση προκάλεσε η έκθεση φωτογραφίας που θύμισε σε όλους σεμινάρια, ταξίδια, εκδρομές, ημερίδες, συναυλίες και όμορφες στιγμές που συγκροτούν 25 χρόνια δραστηριοτήτων. Με την ευχή για τα επόμενα 25 επιτυχημένα χρόνια της Ένωσης.