ΥΛΙΚΑ
1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά
1-2 αυγά
1 κρεμμύδι τριμμένο ή 2 μικρά
2-3 σκελίδες σκόρδο πολτοπιημένες
2 φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουλιασμένο και στραγγισμένο απο νερό
ρίγανη,μαιδανό ,αλάτι,πιπέρι (κύμινο κατα προτίμιση)
Ηλιέλαιο,αλεύρι
2 ντομάτες πολτοποιημένες
Νερό ή ζωμός βοδινού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τον κιμά (κρατάμε λίγο απο το σκόρδο και λίγο μαιντανό) και αφήνουμε για 2-3 ώρες στο ψυγείο σκεπασμένο σε ένα μπόλ.
Ζυμώνουμε και μεριδοποιούμε τους κεφτέδες.
Τους αλευρώνουμε καλά και τους τηγανίζουμε στο λάδι
Μόλις είναι σχεδόν έτοιμοι τους αφαιρουμε απο το τηγάνι.
Αφήνουμε λίγο λάδι στο τηγάνι και ρίχνουμε 2 κουταλιές αλεύρι και ανακατεύουμε συνεχώς.
Μόλις πάρει ξανθό χρώμα το μείγμα μας προσθέτουμε το ζωμό μας ή το νερό και έπειτα τις ντομάτες., το σκόρδο που κρατήσαμε, λίγο μαιντανό, αλάτι πιπέρι.
Προσθέτουμε και τους κεφτέδες και μόλις πήξει η σάλτσα μας είμαστε έτοιμοι…