ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΔΙΑΠΡΕΠΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ

Το χρυσό κορίτσι από την Κοζάνη στο Taekwondo, μέλος μιας οικογένειας που έχει συνδέσει το όνομά της με το άθλημα, συνεχίζει να γεμίζει με υπερηφάνεια τους συμπατριώτες της , κατακτώντας  το χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων ανδρών / Νέων γυναικών στην κατηγορία των -73 κιλών που διεξήχθη στο Βόλο το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η διάκριση αυτή της δίνει την δυνατότητα να συμμετέχει σαν μέλος της εθνικής ομάδας και να αντιπροσωπεύσει τη χώρα μας στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων Ανδρών / Νέων Γυναικών που θα πραγματοποιηθεί στη Βουλγαρία 6 – 9 Απριλίου.

Η Κοζανίτισσα νεαρή αθλήτρια που διαμένει στη Σαντορίνη, όπου και προπονείται, μίλησε στο ράδιοΛόγος και τον Λύσανδρο Ρήγα για αυτή της την επιτυχία και τα μελλοντικά της σχέδια. “Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενη που κατέκτησα το χρυσό μετάλλιο για ακόμη μια φορά και μπήκα ως μέλος της εθνικής. Ανταμείφθηκαν οι κόποι μου, όλες οι προετοιμασίες που έκανα και θέλω να φτάσω ακόμα πιο ψηλά”, είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Η προετοιμασία ήταν σκληρή, όπως παραδέχεται. Επίσης, άλλαξε περιβάλλον και από την Κοζάνη βρίσκεται  στη Σαντορίνη με τα αδέρφια της. Ωστόσο, λέει πως προσπάθησε να προσαρμοστεί , βάζοντας την προπόνηση πάνω από όλα και πετυχαίνονται το στόχο της.

Με αυτή της τη διάκριση η Κατερίνα θα πάρει μέρος στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουλγαρίας και στις 1 και 2 Απριλίου θα λάβει χώρα το πανελλήνιο πρωτάθλημα γυναικών , για να πάρει την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Κορέα.

Η αθλήτρια με τις επιτυχίες πηγαίνει στην Γ΄ Λυκείου, συνδυάζοντας τις προπονήσεις με το σχολείο και τους αγώνες. “Έχω ένα σκοπό και σκέφτομαι συνέχεια την προπόνηση και αυτό το σκοπό”, σημείωσε με νόημα.

Η Κατερίνα Τζέλλου συνεχίζει έχοντας στο πλευρό της τα αδέλφια της, που την συμβουλεύουν με την εμπειρία τους στα μελλοντικά της βήματα.


Β.Σ.