Σκερτσόζο, λίγο φασαριόζο, ‘ντελισιόζο’ …. cannelloni… Νόστιμα λαχταριστά κανελόνια ετοιμάζουν σήμερα οι chef της εκπομπής πειράζοντας πάλι και ως συνήθως τα απλά κανελόνι και βάζοντας την δική τους πινελιά με μια υπέροχη κρέμα από το βορειοελλαδίτικο περίφημο αλειφόμενο τυρί.
Κανελόνια με κιμά και κρέμα από Τουλουμίσιο #Pitenis λοιπόν…
…με τo Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδό μας ‘Ερωτόκριτος’ και μια πληθώρα από τα προιόντα μας δοκιμάζουμε τα πιο νόστιμα Σαββατιάτικα κανελόνια
Συνοδεύεται με τουλουμίσιο τυρί #Pitenis
Και… όπως πάντα… με τους Executive Σεφ Στυλιανό Α. Πιτένη και Γιάννη Γιαννίτσα και με την βοήθεια της Υπεύθυνης Τεχνολόγου Τροφίμων Δώρας Καλέα, της εταιρείας #PitenisSA
TIPs:
• τα κανελόνια βράζουν αργά στο ταψί στο φούρνο
• η προσθήκη από λίγη Άιβαρ #Pitenis θα απογειώσει τη γεύση τους
• λίγο φρέσκο πιπέρι στο τέλος είναι μια πολύ ξεχωριστή νότα
►► Όλα τα προϊόντα της εταιρίας που χρησιμοποιούν οι Σεφ μας μπορείτε να τα βρείτε στο e-shop μας
Kitchen’s Secrets …
Το μυστικό της επιτυχίας είναι να ΜΗΝ έχεις μυστικά …
Θα τα λέμε σ’ αυτό το κανάλι κάθε Σάββατο, με νέα εκπομπή και όχι μόνο!
#StayTuned!