Διανύουμε το καλοκαίρι και εν μέσω ζέστης και καύσωνα οι περισσότεροι αναζητούν μια ανάσα …δροσιάς , μακριά από τους πνιγερούς τοίχους, σε μια αυλή, ή ένα δροσερό μπαλκόνι, απολαμβάνοντας τον καφέ, το ποτό, το φαγητό, το αναψυκτικό ή το γλυκό σας. Οι επιλογές που σας προτείνουμε είναι ιδανικές για μια ανάσα δροσιάς στην πνιγερή Κοζάνη και περιλαμβάνουν τόσο το φαγητό, το αναψυκτικό, τον καφέ αλλά και το γλυκό σας!


Ιδανική επιλογή για τον καφέ σας το “Μπλε ελάφι”, σε ένα δροσερό και όμορφο περιβάλλον, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει τον καφέ του κάθε ώρα, ενώ το βράδυ υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές σε cocktail για να πιείτε το ποτό σας υπό τους ήχους πολύ καλής μουσικής.


Για φαγητό, το μπαλκονάκι του “Ναουμίδη” με το νέο ανανεωμένο μενού του, είναι ιδανική επιλογή για το μεσημεριανό σας γεύμα ή ένα βραδινό δείπνο υψηλής γαστρονομίας, με επιλογές που θα σας εκπλήξουν!

Για τους λάτρεις των αποδράσεων , στο πανέμορφο γειτονικό Βελβεντό μπορείτε να απολαύσετε στιγμές δροσιάς στην αυλή του “Άλσους”, απολαμβάνοντας τον καφέ, το ποτό ή το φαγητό σας, σε ένα ιδανικό περιβάλλον για μικρούς και μεγάλους.