«Χαλάει» ο καιρός από σήμερα Τετάρτη, αρχικά στο Ιόνιο και την Ήπειρο και βαθμιαία στη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο και τη Μακεδονία. Αναμένονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος στην Αττική με τους ανέμους μεταβλητούς 3 με 4 και 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που μετά το μεσημέρι θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία νότιοι που από το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις στα ορεινά της Θεσσαλίας τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τους ανέμους δυτικούς νοτιοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου, ενώ στις Κυκλάδες η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αίθριος ο καιρός και στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Από αύριο η θερμοκρασία θα κατέβει ακόμα περισσότερο στους 26 βαθμούς κελσίου και θα μείνει σε αυτά τα επίπεδα για τις επόμενες μέρες.

dikaiologitika.gr