Η πρώτη σας επιλογή στον χώρο των επίπλων σπιτιού, κουζίνας και των ηλεκτρικών συσκευών, είναι η εταιρεία Ιωαννίδης Α.Ε., που δραστηριοποιείται στο Νομό Κοζάνης αλλά και στη Δυτική Μακεδονία γενικότερα, ήδη από το 1969, δηλαδή σχεδόν μισό αιώνα. Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο εμπόριο επίπλων σπιτιού και επίπλων κουζίνας, στο εμπόριο ηλεκτρικών οικιακών συσκευών ως μέλος της ελληνικής, διαρκώς αναπτυσσόμενης αλυσίδας ηλεκτρικών ειδών Welcome Stores.

Με δύο σημεία πώλησης στην Κοζάνη και την Πτολεμαΐδα, με δεκάδες εργαζόμενους, στόχο έχει να προσφέρει υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες με επίκεντρο πάντα τις ανάγκες και την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη.  Η γκάμα των επίπλων περιλαμβάνει μοντέρνα και κλασσικά έπιπλα για όλους τους χώρους της οικίας και του γραφείου, αλλά και έπιπλα κουζίνας καταξιωμένων διεθνών και ελληνικών οίκων.

Παρέχονται ολοκληρωμένες, λειτουργικές και ευέλικες λύσεις για κάθε χώρο του σπιτιού ή του γραφείου, διαθέτοντας τεράστια γκάμα επίπλων για κάθε χώρο του σπιτιού, σαλόνι, τραπεζαρία, κρεβατοκάμαρα, παιδικό δωμάτιο, γραφείο, εξωτερικοί χώροι. Διαθέτει ακόμη σύνθετα αλλά και μεμονωμένα μικροέπιπλα όπως καρέκλες, ανάκλινδρα, παπουτσοθήκες. Τρεις όροφοι και 1.500τ.μ. εκθέσεων σε Κοζάνη &Πτολεμαϊδα, γεμάτοι ποιοτικές προτάσεις για κάθε στυλ και γούστο σε ποικιλία χρωμάτων, υλικών και υφασμάτων.

Η εμπειρία 30 ετών στα έπιπλα κουζίνας σε συνδυασμό με την αντιπροσώπευση ελληνικών εταιριών, όπως και επώνυμων οίκων του εξωτερικού εγγυάται ποιότητα, αισθητική, λειτουργικότητα και ευελιξία σε κάθε επιλογή.  Η εταιρία αναλαμβάνει να πάρει τα μέτρα της δικής σας κουζίνας και με την εμπειρία και τη βοήθεια των καταρτισμένων διακοσμητών μας, να προτείνει τις πιο λειτουργικές και αισθητικά άρτιες λύσεις, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις.

Εξαιρετικές επιλογές και για το παιδικό δωμάτιο, το οποίο γίνεται η χαρά του παιδιού , με μοντέρνα και κλασικά παιδικά και νεανικά έπιπλα που διαθέτει η Ιωαννίδης α.ε. είναι της καταξιωμένης ελληνικής εταιρείας κατασκευής επίπλων Modeco. Η πολύχρονη εμπειρία τους, ο πρωτότυπος και εργονομικός σχεδιασμός, η λειτουργικότητα, η ασύγκριτη ποιότητα αλλά και η μοναδική σχέση ποιότητας τιμής, την κατατάσσουν στις κορυφαίες εταιρείες στο είδος της πανελλαδικά.

Συνδυάστε μια από εξαιρετικές κρεβατοκάμαρες με ένα επώνυμο στρώμα Linea Strom και Media Strom, κάνοντας τον ύπνο πραγματική απόλαυση!

Ακόμη, παρέχονται υπηρεσίες Διακόσμησης, όπου έμπειροι και δημιουργικοί διακοσμητές θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα καλύτερα έπιπλα για το χώρο σας και θα σας προτείνουν τις πιο λειτουργικές λύσεις για να εκμεταλλευθείτε κάθε γωνία και να εξασφαλίσετε ένα άρτιο αποτέλεσμα για το χώρο σας.

Στην Ιωαννίδης α.ε. παρέχονται, επίσης,

  • Μελέτη χώρου
  • Προτάσεις διακόσμησης
  • Δωρεάν μεταφορά & εγκατάσταση στο χώρο σας
  • Εγγύηση
  • Ευέλικτους τρόπους πληρωμής
  • Δειγματισμό και εκτός ωραρίου καταστημάτων
  • Λίστα γάμου
  • Δυνατότητα άτοκων δόσεων

 

www.epiploioannidis.gr