Με αφορμή τον ετήσιο εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά του Καρκίνου του Μαστού, η ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης και ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κοζάνης στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της στα θέματα υγείας και ως ένδειξη ουσιαστικού ενδιαφέροντος για την πρόληψη των επικίνδυνων νοσημάτων, σε συνεργασία και με την Υπεύθυνη Γυναικείων Θεμάτων της ΝΔ στη Δυτική Μακεδονία, διοργάνωσαν εκδήλωση προκειμένου από κοινού να ευαισθητοποιήσουν και να ενημερώσουν -στην προκειμένη περίπτωση- τις γυναίκες του Νομού.Το πρωί της Κυριακής στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης πραγματοποιήθηκε η πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση με πρωταγωνίστρια τη Γυναίκα.

Με σύνθημα «ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ… ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ», ακούστηκαν πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες από γιατρούς που στόχο είχαν την ενημέρωση του κοινού.

Εισηγητές της εκδήλωσης ήταν οι Χαρίσιος Δαδαμόγιας, Χειρούργος Μαιευτήρας – Γυναικολόγος, ο οποίος μίλησε  για την πρόληψη, τη διάγνωση και τη θεραπεία.
Επίσης ο Μιχάλης Ζηκόπουλος Μαιευτήρας Γυναικολόγος ο οποίος μίλησε για τις ψυχοκοινωνικές επιπτώσεις και ο Ιωάννης Καψάλης Διαιτολόγος – Διατροφολόγος ο οποίος αναφέρθηκε στο ρόλο της διατροφής στον καρκίνο.
Τέλος η Πρόεδρος Συλλόγου Καρκινοπαθών Κοζάνης Φανή Δινοπούλου μίλησε για τα μαθήματα της ζωής.
Συντονίστρια της εκδήλωσης, ήτανι η Δημοσιογράφος Κατερίνα Μαρκοπούλου.

mastos31 mastos30 mastos29 mastos28 mastos27 mastos25 mastos24 mastos23 mastos22 mastos21 mastos20 mastos19 mastos17 mastos15 mastos14 mastos13 mastos11 mastos10 mastos9 mastos8 mastos7 mastos5 mastos4 mastos3 mastos2 mastos1