Δημιουργικά και ψαγμένα πιάτα σε συνδυασμό με πολλές ετικέτες κρασιών παρουσίασε ο σεφ Δημήτρης Γώγος στο ανανεωμένο AGORA.

Στο αγαπημένο σας στέκι, στη μοναδική στοά της πόλης, ο καταξιωμένος σεφ παρουσιάζει ένα γευστικό παράδεισο σε ένα all day menu. Κάνει τη διαφορά από το ξεκίνημα της ημέρας με μηλόπιτα, καρυδόπιτα, βάφλες, κρέπες κλπ. Επιμελήθηκε το, μοναδικό συνοδευτικό για το τσίπουρο, γευστικότατο μεζέ. Δημιούργησε τις γευστικότατες μακαρονάδες του Agora και έδωσε ταυτότητα στα υπέροχα burger με μοσχάρι και κοτόπουλο. Σαλάτες και ποικιλίες κρεατικών και ψαριών συμπληρώνουν το μενού. Πρωτότυπες δημιουργίες προσθέτουν στο κρασί σας, τη μπύρα σας, τη γεύση και την ποιότητα. AGORA είσαι!! Το prlogos.gr μιλώντας με τον σεφ, με αφορμή την παρουσίαση του μενού του ανανεωμένου Agora, σας παρουσιάζει τον Δημήτρη Γώγο. Σεφ με μεγάλη εμπειρία τόσο στην Κοζάνη όσο και σε πολλές πόλεις της Ελλάδος, παντρεμένος με δύο παιδιά και αδυναμία στη μαγειρική.

Με καταγωγή απ΄ την Έδεσσα ο Δημήτρης Γώγος μεγάλωσε στην οικογενειακή ταβέρνα που διατηρούσαν εκεί. Παρόλα αυτά ξεκίνησε σπουδάζοντας οδοντοτεχνίτης αλλά πολύ σύντομα τον κέρδισε η επαγγελματική κουζίνα. Εργάστηκε στις κουζίνες γνωστών εστιατορίων στην Κοζάνη μεταξύ αυτών, ο Ζήνων, ο Τρυποκάρυδος και η Ναυσικά αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Συνεργάστηκε με την εταιρεία Alfa (Κουκουτάρης) στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης και δίδαξε στο ΙΕΚ της Κοζάνης, Έδεσσας και Αριδαίας επί 12 χρόνια στους νέους μάγειρες. Τα τελευταία χρόνια μπορεί κανείς να γευτεί τις νόστιμες δημιουργίες στο Sani Beach στη Χαλκιδική και φυσικά, στο Agora, στη στοά Τσιμηνάκη, στην Κοζάνη.

Η τελευταία συνεργασία, αν και προέκυψε λίγο ανορθόδοξα, τελικά αποδείχθηκε το μυστικό της επιτυχίας. Όπως χαρακτηριστικά μας είπε ο ιδιοκτήτης του Agora, Κώστας Παφίλης “…τον πήρα τηλέφωνο και του είπα: σε χρειάζομαι στο μαγαζί για να κάνεις το μενού! Κι εκείνος σε μισή ώρα ήταν έτοιμος με την ποδιά του με περίμενε να ξεκινήσουμε δουλειά…”. Μια πολυετής γνωριμία των δύο ανδρών τελικά δημιούργησε το πραγματικά εξαιρετικό μενού του Agora. Φέτος το καλοκαίρι λοιπόν θα απολαμβάνουμε τα κοκτέιλ μας κάτω από τ’αστέρια, στη στοά, συνοδεία νόστιμων πιάτων, πολύ καλής μουσικής και φυσικά την καλύτερη παρέα…