Μια αθλητική γιορτή στην Κορέα με πλήρη την Ελληνική Ομάδα δηλαδή οκτώ Άνδρες και οκτώ Γυναίκες, απαρτίζουν το Εθνικό μας συγκρότημα. Από τις λίγες Ομοσπονδίες, που όλα αυτά τα χρόνια στέλνει δεκαεξαμελή ομάδα και συγχαρητήρια και γι’ αυτή της την πρωτοβουλία, δίνοντας σε όλους τους πρωταθλητές δικαίωμα στο Όνειρο. Αυτοί που αναλαμβάνουν την ευθύνη για την έκβαση των αγώνων και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό, είναι δύο καταξιωμένοι προπονητές ο κύριος Εφραμίδης Παντελής και ο κύριος Ζινέλης Θοδωρής.
Καλεσμένη από την Παγκόσμια Ομοσπονδία η κυρία Κουτρότσιου Αναστασία διεθνής διαιτητής, για να συμμετάσχει στους αγώνες ως διαιτητής, για πρώτη φορά στην Παγκόσμια γιορτή του Ταεκβοντό και μάλιστα στην Κορέα, με τους κορυφαίους αθλητές να δίνουν το παρόν .
Η αποστολή αναχωρεί σήμερα για το MUZU της Κορέας, καλό ταξίδι και καλή επιτυχία στους διεθνής της χώρας μας που έχουν την τιμή να φορούν το Εθνόσημο στην φόρμα τους ,στην μεγαλύτερη γιορτή του Ολυμπιακού Αγωνίσματος του Ταεκβοντό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών.
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΉ ΔΎΝΑΜΗ ΚΟΖΆΝΗΣ παρούσα για δέκατη πέμπτη συνεχόμενη χρονιά πιστή στο ραντεβού των διεθνών αγώνων και της Εθνικής μας ομάδας, έχοντας γράψει την δική της λαμπρή ιστορία στο αγώνισμα του Ταεκβοντο , κατακτώντας (5) Παγκόσμιες διακρίσεις, (12) Πανευρωπαϊκές, (2 ) Βαλκανικές, ( 2 ) Μεσογειακές, (3) Νότιοανατολικής Ευρώπης και πολλές συμμετοχές στην Εθνική μας Ομάδα !!!!
Τέσσερις άνθρωποί της δίνουν το παρόν με πρωταγωνιστή τον Τεληκωστόγλου Απόστολο του Κωνσταντίνου, Παγκόσμιο πρωταθλητή Εφήβων και πρωταθλητή Ευρώπης στους Νέους να δοκιμάζει την τύχη του στην μεγαλύτερη κατηγορία των -80 kg Ανδρών ,για δεύτερη φορά μιας και το 2015 συμμετείχε στο ανάλογο πρωτάθλημα που διοργάνωσε η Ρωσία στα -87 kg. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία ! Ο κύριος Θεοδωρίδης Θεόδωρος , Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας και μέλος του Συλλόγου μας, μαζί με τον προπονητή του συλλόγου της αγωνιστικής ομάδας κύριο Αλμασίδη Χρήστο, για δώδεκα μέρες θα δώσουν το παρόν με στόχο να συμπαρασταθούν στην Ελληνική αποστολή και φυσικά τον αθλητή μας και τέλος η γυμνάστρια του συλλόγου μας. υπεύθυνη διαιτησίας Βόρειου Ελλάδος κα. Κουτρότσιου Αναστασία.
Ο πρόεδρος του συλλόγου κύριος Πουτογλίδης Γεώργιος, το Δ.Σ., οι προπονητές και οι συναθλητές εύχονται σε όλους καλό ταξίδι και καλή επιτυχία με την Ευχή Κρατήστε Ψηλά τα Όνειρα σας !!!!!

 

φωτο αρχειου