Κύριε Διευθυντά

Με αφορμή την δημοσίευση στην εφημερίδα σας του θέματος της εξοικονόμησης 850.000 ευρώ στο Γ.Ν.Γρεβενών θα ήθελα να σχολιάσω και να σας ενημερώσω για τα εξής:

Όπως γνωρίζετε από 25/09/2014-14/12/2015 διετέλεσα Διοικητής του Γ.Ν.Γρεβενών.

Όλο αυτό το διάστημα σε άψογη συνεργασία με όλες τις Υπηρεσίες του Νοσοκομείου και ειδικά με το προϊστάμενο των Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Μπακαϊμη Βύρωνα  κατορθώσαμε να επιτύχουμε οικονομίες όχι μόνο ως προς τις δράσεις που αναφέρονται  στην αρμοδιότητά του αλλά και σε άλλους τομείς ( αξιοποίηση ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, φάρμακα,αναλώσιμα  κ.ά.)

Ενθάρρυνα όλες αυτές τις δραστηριότητες από την από την αρχή της θητείας μου.

Γιατί σας τα αναφέρω όλα αυτά.

Όταν δώσαμε συνέντευξη στο Υπουργείο Υγείας για την αξιολόγησή μας με ρώτησαν τι έκανα όλο αυτό το διάστημα  για το Νοσοκομείο Γρεβενών όπου εκτός των άλλων ανέφερα και αυτό το θέμα της εξοικονόμησης ενέργειας  και άλλων δραστηριοτήτων ,περίπου 1.000.000 ,00 ευρώ. Επίσης  τους παρέδωσα την πρόσκληση του Νοσοκομείου όπου ο κ. ΜπακαΪμης θα παρουσίαζε την εργασία του αυτή σε ημερίδα στου Υπουργείου Υγείας σε γνωστό Ξενοδοχείο της Αθήνας.

Η απάντηση που πήρα από τα μέλη της Επιτροπής: Καλά ΜΟΝΟ ένα εκατομμύριο έκανες οικονομία; ( πρέπει να είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και να σκεφθεί κανείς ότι ο Προϋπολογισμός του Νοσοκομείου ανέρχεται στα 4.500.000,00 ευρώ.

Αυτά για την ιστορία.

 

Ευχαριστώ για την φιλοξενία 

 

Δημήτριος Αμπάζης