Οι παρακάτω τιμές ισχύουν για την εβδομάδα 22/2/2021 -27/2/2021. Για να ενεργοποιήσετε την έκπτωση ανάφερετε στο κατάστημα μας ότι είδατε το άρθρο στο prlogos.gr.

Εξυπνούλης Που Ταιριάζει;

Το “Πού ταιριάζει” είναι ένα παιχνίδι που αποτελείται από 4 μεγάλα ταμπλό και 20 εικονογραφημένες κάρτες. Το κάθε ταμπλό αποτελείται από 5 εσοχές στις οποίες ταιριάζουν 5 κάρτες με αντικείμενα ίδιου σχήματος. Τα παιδιά μπορούν να αρχίσουν να παίζουν απλά παρατηρώντας τις εικόνες στις κάρτες και τοποθετώντας τις στα ταμπλό όπου ταιριάζουν. Όσο εξοικειώνονται με το παιχνίδι, μπορούν να εξασκηθούν προσπαθώντας να αναγνωρίσουν τις κάρτες, ενώ είναι γυρισμένες με την όψη προς τα κάτω, απλά παρατηρώντας προσεκτικά το σχήμα τους. Τέλος, μπορούν διασκεδάσουν παρέα με τους φίλους και την οικογένειά τους, παίζοντας με τις κάρτες ένα παιχνίδι Μπίνγκο.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 2 ετών.
ΤΙΜΗ: 8,99€

My bebè Farm

Η be-bè φάρμα μου – ένα νέο πακέτο για να γίνουν τα παιδιά ευτυχισμένα. Ένα πλήρες σετ για την ασφαλή μάθηση και το παιχνίδι με τα εκτρεφόμενα ζώα. Η συσκευασία περιέχει 12 μαρκαδόρους, 1 παιχνίδι με χρώματα 25 αυτοκόλλητα με χρώμα και ένα πλαστικό ψαλίδι, χωρίς αιχμηρές άκρες.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 2 ετών και άνω.
ΤΙΜΗ :16,47€

 

SmartMax κατασκευές με μαγνήτη ‘My First Animal Train’

Το χρωματιστό τρενάκι ξεκίνησε το μαγικό ταξίδι του στην παιχνιδοχώρα, μεταφέροντας ζώακια της ζούγκλας. Δημιουργήστε τους δικούς σας μοναδικούς συνδυασμούς και αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη, καθώς όλα τα κομμάτια της συσκευασίας είναι μαγνητικά και μπορούν να ενωθούν μεταξύ τους. Η συσκευσία της εταιρείας Smartmax περιλαμβάνει 25 διαφορετικά κομμάτια. Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας από 1,5 έως 5 ετών.

ΗΛΙΚΙΑ : Από 1 εώς 5 ετών.
ΤΙΜΗ: 37,80€