Οι παρακάτω τιμές ισχύουν για την εβδομάδα 18/1/2021 -23/1/2021. Για να ενεργοποιήσετε την έκπτωση ανάφερετε στο κατάστημα μας ότι είδατε το άρθρο στο prlogos.gr.

 

50/50 Games :: 5050Games ΠΑΖΛ ΤΡΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ 24 ΤΕΜ.

Το παζλ είναι εμπνευσμένο από τον κόσμο των παραμυθιών και απεικονίζει τα τρία γουρουνάκια! Το παζλ 24 κομματιών της σειράς «50/50 GAMES» βελτιώνει την παρατηρητικότητα και τις μνημονικές ικανότητες των παιδιών. Βοηθά τον συντονισμό xεριών και ματιών, την αναγνώριση σxημάτων και τις κινητικές ικανότητες των παιδιών. Το παιxνίδι είναι σxεδιασμένο από Έλληνες εικονογράφους. Επιπλέον, για την κατασκευή του έxει xρησιμοποιηθεί xοντρό xαρτόνι καλής ποιότητας από ανακυκλωμένο xαρτόνι κατά 70% και είναι ανακυκλώσιμο. Τα κομμάτια του παζλ περιέxονται σε ένα πρωτότυπα σxηματισμένο κουτί με το όμορφο και εντυπωσιακό σxέδιο με τα τρία γουρουνάκια. Επίσης, μπορείτε να xρησιμοποιήσετε το κουτί και ως αποθηκευτικό xώρο!

Διαστάσεις παζλ: 42 x 30 εκ.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 3 ετών.
ΤΙΜΗ: 9,00€

Tooky Toy :: ΞΥΛΙΝΟ ΣΕΤ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΓΙΑΤΡΟΥ

Ένα βαλιτσάκι γιατρού σε κόκκινο χρώμα με όλα τα ξύλινα απαραίτητα αξεσουάρ του γιατρού που βοηθάει στην καλλιέργεια της φαντασίας του παιδιού και προσφέρει αμέτρητες ώρες παιχνιδιού και διασκέδασης.
Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας άνω των 3 ετών.
Τεμάχια: 11.
Διαστάσεις: 24,5 x 10 x 18 εκ.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 3 ετών και άνω.
ΤΙΜΗ :14,40€

 

Djeco Σετ 4 Πλαστοζυμαράκια και 15 Εργαλεία

Σετ κατασκευών με πλαστοζυμαράκια από την εταιρεία Djeco. Το σετ περιλαμβάνει 4 βαζάκια μαλακής πλαστελίνης διαφορετικού χρώματος, 10 κουπάτ για κατασκευή σχημάτων και ζώων, 1 πλάστη, ένα εργαλείο κοπής κι ένα εργαλείο παραγωγής μακρόστενων σχημάτων. Η πλαστελίνη είναι μη τοξική και σε περίπτωση κατάποσης δεν υπάρχει κίνδυνος, καθώς παρασκευάζεται από νερό, αλεύρι, αλάτι και λάδι. Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 18 μηνών και άνω.

ΗΛΙΚΙΑ : Από 1 εώς 3 ετών.
ΤΙΜΗ: 22,05€