Οι παρακάτω τιμές ισχύουν για την εβδομάδα 11/01/2021 -16/01/2021. Για να ενεργοποιήσετε την έκπτωση ανάφερετε στο κατάστημα μας ότι είδατε το άρθρο στο prlogos.gr.

Φτιάχνω το δικό μου ρολόι
Θέλεις να μάθεις πώς λειτουργεί ένα ρολόι; Στο πακέτο αυτό θα βρεις όλα όσα χρειάζονται για να φτιάξεις μόνος σου ένα απίθανο κουρδιστό ρολόι με διάμετρο 19,5 εκατοστά.
Διάβασε τις αναλυτικές οδηγίες, χρησιμοποίησε τα 30 εξαρτήματα που θα βρεις στο πακέτο και με 13 απλά βήματα δες τα γρανάζια να περιστρέφονται, τα ελατήρια να κινούνται, τους δείκτες να γυρνούν και το κουδούνι να χτυπά!
ΗΛΙΚΙΑ: Από 5 ετών.
ΤΙΜΗ: 20.34€

 

Ξύλινο Αρκουδάκι Πυραμίδα ΤΟΟΚΥ ΤΟΥ
Ξύλινο Αρκουδάκι Πυραμίδα TKF004 TOOKY TOY, το ξύλινο αρκουδάκι πυραμίδα προσφέρει μοναδικούς συνδυασμούς από πολύχρωμες ροδέλες και βοηθάει το παιδί να μάθει να αναγνωρίζει τα διαφορετικά μεγέθη και χρώματα. Συντελεί στην ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων και στον καλύτερο συντονισμό ματιού-χεριού!
ΗΛΙΚΙΑ: Από 1 ετών.
ΤΙΜΗ: 10.80€

 

 

Eitech Μεταλλική Κατασκευή Τηλεκατευθυνόμενο ‘speed Racer 2.4 Ghz’
Κατασκευάστε το δικό σας τηλεκατευθυνόμενο ‘Speed Racer’αυτοκίνητο με την μεταλλική κατασκευή της εταιρίας Eitech! Περιλαμβάνει τα εργαλεία που χρειάζονται και το τηλεχειριστήριο.
ΗΛΙΚΙΑ: Από 8 ετών.
ΤΙΜΗ: 65.60€