Η Θένια Ελευθεριάδου από τα Βιβλιοπωλεία “Πάπυρος’’ μας ενημερώνει για το καλό εκπαιδευτικό παιχνίδι. Οι παρακάτω τιμές ισχύουν για την εβδομάδα 23/11/2019 -28/11/2020.

Για να ενεργοποιήσετε την έκπτωση ανάφερετε στο κατάστημα μας ότι είδατε το άρθρο στο prlogos.gr.

Svoora Πιάνο Ξύλινο Κόκκινο (1,5 οκτάβα 18 πλήκτρα)
Το μικρό ξύλινο πιάνο είναι ιδανικό για τους μικρούς μας φίλους που αγαπούν τη μουσική και επιθυμούν να γνωρίσουν τις νότες και να συνθέσουν τις πρώτες τους μελωδίες. Σε κόκκινη απόχρωση διαθέτει 18 νότες και 1, 5 οκτάβα.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 3 εώς 15 ετών.
ΤΙΜΗ: 53,90€

 

 

 

Djeco 10 Κύβοι στοίβαξης – αρίθμησης ‘Ζωάκια και φύση’ 86εκ ύψος

10 κύβοι στοίβαξης με αρίθμηση και πολύχρωμα σχέδια σε κάθε τους πλευρά, προσελκύουν το ενδιαφέρον των παιδιών για ατέλειωτο παιχνίδι. Τους συνθέτουν, τους ταξινομούν και σύμφωνα με τη φαντασία τους δημιουργούν διάφορες παραστάσεις. Ένα παιχνίδι της γαλλικής εταιρίας DJECO που αναπτύσσει τον συντονισμό ματιού-χεριού και την λεπτή κίνηση, κατάλληλο για παιδιά ηλικίας από 1 έως 3 ετών.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 1 εώς 3 ετών.
ΤΙΜΗ :15,30€

 

The brain train | Το τρένο των παζλ

Σπουδαία πράγματα συμβαίνουν στην πόλη σου. Πρέπει να τοποθετηθούν σιδηροδρομικές γραμμές για να μπορέσει ο κόσμος να μετακινηθεί σε όλη την πόλη και καλείσαι να βοηθήσεις. Σε κάθε παζλ πρέπει να χρησιμοποιήσεις τα στοιχεία που σου δίνονται για να καταλάβεις πού πάει τι!
Έχεις να αντιμετωπίσεις 40 παζλ σε 4 επίπεδα δυσκολίας. Κάθε φορά που θα λύνεις ένα παζλ, το κουρδιστό τρενάκι θα διασχίζει την περιοχή της πόλης με τις νέες γραμμές!
Το παιχνίδι περιλαμβάνει: • 12 κομμάτια παζλ • 1 κουρδιστό τρενάκι • 1 βιβλιαράκι με παζλ
Αναπτύσσει:
Λογική σκέψη
Οπτική αντίληψη
Μαθηματική σκέψη

ΗΛΙΚΙΑ : Από 4 ετών και άνω.
ΤΙΜΗ: 20,60€