Δωρεάν παράδοση στο χώρο σας για παραγγελίες προϊόντων άνω των 15,00€. Για παραγγελία καλέστε μας στο 24610-39256 ή στο 24610-23713 και στο e-mail μας: [email protected] . *Για να ενεργοποιήσετε την έκπτωση αναφέρετε ότι είδατε το άρθρο στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Το αγόρι, ο τυφλοπόντικας, η αλεπού και το άλογο

Ένα τρυφερό, οικουμενικό παραμύθι, που μιλάει στην καρδιά μικρών και μεγάλων.

Αφηγείται μια ιστορία φιλίας ανάμεσα σ’ ένα μικρό παιδί με περίσσια περιέργεια για τον κόσμο γύρω του, έναν τυφλοπόντικα λαίμαργο και γεμάτο ζωή, μια αλεπού κουρασμένη από τις κακουχίες, κι ένα σοφό και ευγενικό άλογο. Οι τέσσερις μαζί εξερευνούν τον απέραντο κόσμο. Θέτουν ερωτήσεις ο ένας στον άλλον. Υπομένουν και ξεπερνούν καταιγίδες. Μαθαίνουν ν’ αγαπούν.

Αυτή η ωδή στην αθωότητα και την καλοσύνη έχει συγκινήσει βαθιά πάνω από ένα εκατομμύριο αναγνώστες.

Συγγραφέας: Charlie Mackesy
Μετάφραση: Άννα Παπασταύρου
Εκδόσεις Παπαδόπουλος, 2020
Σελίδες: 128
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-484-534-7
Τιμή: 16,20€

Γη που χάνεται

Ένα αυγουστιάτικο απόγευµα, δύο κορίτσια –αδελφές, οκτώ και έντεκα ετών– εξαφανίζονται από µια ακτή της χερσονήσου Καµτσάτκα, του βορειοανατολικού άκρου της Ρωσίας. Τις εβδοµάδες, κι ύστερα τους µήνες, που ακολουθούν η έρευνα της αστυνοµίας αποδεικνύεται άκαρπη. Απόηχοι της εξαφάνισης αντηχούν απ’ άκρη σ’ άκρη µιας σφιχτά δεµένης κοινότητας, µε τον φόβο και την απώλεια να ταλανίζουν τις γυναίκες που ανήκουν σ’ αυτήν.

Με σκηνικό την αποµακρυσµένη σιβηρική χερσόνησο της Καµτσάτκα η Γη που χάνεται διεισδύει µε εκπληκτική συναισθηµατική ακρίβεια στον κόσµο ενός συνόλου θαυµάσια σκιαγραφηµένων χαρακτήρων που τους συνδέει ένα αδιανόητο έγκληµα. Η συγγραφέας πλάθει εικόνες σκληρής οµορφιάς και µεταφέρει τους αναγνώστες σε µια περιοχή τόσο παράξενη όσο και σαγηνευτική, όπου οι κοινωνικές και εθνοτικές εντάσεις σιγοβράζουν από καιρό, και όπου οι ξένοι συχνά είναι οι πρώτοι που θα κατηγορηθούν.

Το αριστοτεχνικό αυτό µυθιστόρηµα, γραµµένο µε ενσυναίσθηση και φαντασία, διερευνά τους περίπλοκους οικογενειακούς και κοινοτικούς δεσµούς σε µια Ρωσία διαφορετική από οτιδήποτε έχουµε δει ως τώρα, και καθηλώνει τον αναγνώστη.

Συγγραφέας: Julia Phillips
Μετάφραση: Ιωάννα Ηλιάδη
Εκδόσεις: Μεταίχμιο, 2021
Σελίδες: 464
ISBN: 978-618-03-2548-5
Τιμή: 14,94€

Η εξομολόγηση

1980. Η Ελίζ είναι μια μοναχική γυναίκα που αισθάνεται αόρατη, παρά την αδιαμφισβήτητη ομορφιά της. Ένα χειμωνιάτικο απόγευμα, στο Χάμπστεντ Χιθ, γνωρίζει την Κόνστανς Χόλντεν και γοητεύεται από την έντονη και φωτεινή της προσωπικότητα.
Η Κόννι είναι συγγραφέας ενός εξαιρετικά επιτυχημένου μυθιστορήματος που πρόκειται να γίνει ταινία στο Χόλλυγουντ. Προτείνει στην Ελίζ να την ακολουθήσει στο Λος Άντζελες, μια πόλη με παράξενα όνειρα, πισίνες και γοητευτικούς ανθρώπους. Ενώ, όμως, η Κόννι ανθίζει μέσα στην ένταση και τον ηλεκτρισμό του νέου αυτού κόσμου, όπου όλοι στοχεύουν ψηλά και κανείς δε λέει την αλήθεια, η Ελίζ δυσκολεύεται. Όταν σε ένα πάρτι ακούει κρυφά μια συζήτηση που φέρνει τα πάνω κάτω, η Ελίζ θα πάρει μια απόφαση που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της. Τρεις δεκαετίες αργότερα, η Ρόουζ Σάιμονς αναζητά απαντήσεις για τη μητέρα της, η οποία εξαφανίστηκε όταν εκείνη ήταν ακόμη μωρό. Μαθαίνοντας πως ο τελευταίος άνθρωπος που την είχε δει ήταν η Κόνστανς Χόλντεν, μια μοναχική συγγραφέας που αποσύρθηκε από το προσκήνιο στο απόγειο της δόξας της, η Ρόουζ θα βρεθεί στο κατώφλι του επιβλητικού σπιτιού της ελπίζοντας σε μια εξομολόγηση…
Ένα φωτεινό, δυνατό και βαθιά συγκινητικό μυθιστόρημα για τα μυστικά και την αφήγηση, τη μητρότητα και τη φιλία, για το πώς χάνει κανείς και βρίσκει τον εαυτό του, από τη συγγραφέα του Κουκλόσπιτου και της Μούσας, που κέρδισαν εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο.

Συγγραφέας: Jessie Burton
Μετάφραση: Μυρτώ Καλοφωλιά
Εκδόσεις Πατάκη, 2021
Σελίδες: 576
ISBN: 978-960-16-8999-9
Τιμή: 17,91€