Δωρεάν παράδοση στο χώρο σας για παραγγελίες προϊόντων άνω των 15,00€. Η Γιάννα Σισμανίδου από τα “Βιβλιοπωλεία Πάπυρος’’ μας ενημερώνει για τα βιβλία που θα βρίσκονται σε προσφορά την εβδομάδα 22/02/2021 – 27/02/2021 . Για παραγγελία καλέστε μας στο 24610-39256 ή στο 24610-23713 και στο e-mail μας: [email protected] .
*Για να ενεργοποιήσετε την έκπτωση αναφέρετε ότι είδατε το άρθρο στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Δεν ξέρω

Είναι η µέρα της εκδροµής του νηπιαγωγείου στο δάσος. Όλα πάνε καλά, µέχρι τη στιγµή της επιστροφής, όταν ένα παιδί λείπει. H πεντάχρονη Έµα. Η αναζήτηση ξεκινά. Η Μιλέν, η δασκάλα της Έµα, προχωρά µόνη της στο δάσος.Το παιδί εντοπίζεται γρήγορα από την αστυνοµία. Είναι φοβισµένο, αλλά δεν έχει πάθει κακό. Η Μιλέν όµως εξαφανίζεται και η Έµα δεν µπορεί να εξηγήσει τι συνέβη και για ποιο λόγο το χέρι της είναι δεµένο µε το µαντίλι της δασκάλας της.Η Καµίλ βρήκε την κόρη της. Την ώρα που ένας εφιάλτης τελειώνει, ένας άλλος µόλις αρχίζει…

Μια τακτοποιηµένη, συνηθισµένη ζωή, µέχρι που ένα συµβάν, ένας µικρός κόκκος άµµου, έρχεται για να σταµατήσει τα πάντα, να κονιορτοποιήσει τα πάντα!

Ένα γρήγορο µυθιστόρηµα γεµάτο συγκρούσεις, ένταση, αγωνία και απροσδόκητες ανατροπές. Κάθε σκηνή και στοιχείο προωθεί τη δράση, δοκιµάζει τους χαρακτήρες και οδηγεί τους αναγνώστες σε ξέφρενη ανάγνωση που θα τους καθηλώσει. Η Μπαρµπαρά Αµπέλ µετατρέπει τις καθηµερινές καταστάσεις σε έναν πραγµατικό εφιάλτη…

Συγγραφέας: Barbara Abel
Μεταφραστής: Μαρία Ακριβάκη
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη, 2020
Σελίδες: 384
ISBN: 978-960-14-3594-7
Τιμή: 14,40€

Άμνετ

Ένα αγόρι, που το πέρασμά του από τη ζωή χάθηκε στη λησμονιά, αλλά το όνομά του έμεινε στην Ιστορία ως ο τίτλος ενός από τα διασημότερα θεατρικά έργα όλων των εποχών, ζωντανεύει από την πένα μιας σπουδαίας συγγραφέως στην καλύτερή της στιγμή.

Αυτή είναι η τρυφερή και αβάσταχτα συγκινητική ιστορία του Άμνετ, που, μια καλοκαιριάτικη μέρα του 1596, στο Στράτφορντ, αναζητά απεγνωσμένα βοήθεια για να σώσει τη δίδυμη αδερφή του, η οποία πέφτει στο κρεβάτι με πυρετό. Κανένας δεν είναι στο σπίτι. Η μάνα τους, η Άγκνες, είναι στον μαγισσόκηπό της, όπου καλλιεργεί βοτάνια, ενώ ο πατέρας τους λείπει στο Λονδίνο για δουλειά. Οι δυο γονείς δεν ξέρουν πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας ένα από τα παιδιά τους δε θα είναι πλέον στη ζωή.

Εμπνευσμένο από πραγματικά γεγονότα, το βραβευμένο μυθιστόρημα της Μάγκι Ο’Φάρελ αφορά τον δεσμό μεταξύ των διδύμων, έναν γάμο που φτάνει στο χείλος της καταστροφής από το βαρύ πένθος, ενώ, παράλληλα, αφηγείται την ιστορία ενός γερακιού και της κυράς του· των ψύλλων που μπαίνουν σε ένα πλοίο στην Αλεξάνδρεια, και του γιου ενός γαντοποιού, που αψηφά τις συμβάσεις προκειμένου να διεκδικήσει τη γυναίκα που αγαπά.

Συγγραφέας: Μάγκι Ο’ Φάρελ
Μεταφραστής: Αύγουστος Κορτώ
Εκδόσεις: Ψυχογιός, 2021
Σελίδες: 392
ISBN: 978-618-01-3798-9
Τιμή: 14,40€

Ο πρίγκιπας Χαρταετός

Ήταν μια φορά κι έναν καιρό, στη μέση ενός απέραντου ωκεανού, ένα μικρό νησί με όνομα παράξενο και κατοίκους μικροσκοπικούς, που όλη μέρα έπαιζαν και τραγουδούσαν και δούλευαν μόνο όταν είχαν κέφι.

Το μικρό νησί του Πηγαινέλα είχε για βασιλιά του τον Γαργαλίτσα τον Πρώτο και βασίλισσα την πανέμορφη Σκανταλιά.

Το ζευγάρι είχε κι έναν γιο, τον Χαρταετό, που αγαπούσε πολύ τις περιπέτειες. Το όνειρό του ήταν να ταξιδέψει μακριά από το νησί του, να γνωρίσει καινούρια μέρη κι άλλους ανθρώπους…

Στον δρόμο του, όμως, εμφανίζεται η μάγισσα Χαρβάλω, που του υπόσχεται να τον βοηθήσει, φτάνει να περάσει τρεις δοκιμασίες.
Τι θα ζητήσει ο πρίγκιπας από τον νάνο Άνω Κάτω και τι από τη γριά Μοναδική;
Να εμπιστευτεί την άγνωστη μάγισσα;

Ένα σύγχρονο παραμύθι για τις επιθυμίες και τα όνειρα. Για την εμπιστοσύνη μας στους αγνώστους και τις υποσχέσεις που πρέπει να τηρούνται.

Συγγραφέας: Ελένη Μπετεινάκη
Εικονογράφος: Αιμιλία Κονταίου
Εκδόσεις: Ελληνοεκδοτική, 2020
Σελίδες: 40
ISBN: 978-960-563-339-4
Τιμή: 11.10€