Δωρεάν παράδοση στο χώρο σας για παραγγελίες προϊόντων άνω των 15,00€. Η Γιάννα Σισμανίδου από τα “Βιβλιοπωλεία Πάπυρος’’ μας ενημερώνει για τα βιβλία που θα βρίσκονται σε προσφορά την εβδομάδα 01/11/2020 – 07/11/2020 . Για παραγγελία καλέστε μας στο 24610-39256 ή στο 24610-23713 και στο e-mail μας: [email protected] .

Άκου τα ζωάκια!

Ποιος κάνει ΡΟΑΡ και ποιος ΚΟΥΑΞ ΚΟΥΑΞ; Ποιος ουρλιάζει και ποιος βρυχάται; Άκουσε τους ήχους και μετά βρες και κύκλωσε με τον μαρκαδόρο όλα αυτά που βγάζουν τους ήχους που άκουσες!
Ανακάλυψε 20 ήχους σ’ αυτό το διασκεδαστικό διαδραστικό βιβλίο.

Εκδόσεις: Σαββάλας, 2020
Σελίδες: 14
ISBN: 960-493-741-7
Τιμή: 11,97€

 

Εράν: Βυζαντινά αμαρτήματα

(Τελευταία Ενημέρωση: 17-03-2020)Περίληψη:

Εράν: να ερωτεύεσαι, να αγαπάς.
766 μ.Χ. Η Λυγινή και ο Υάκινθος σύρονται μαζί με πλειάδα μοναχών στον Ιππόδρομο, διαπομπεύονται και τους παντρεύουν με τη βία. Κρύβουν και οι δύο επτασφράγιστα μυστικά, τα οποία θα σημαδέψουν τις ζωές τους κι εν πολλοίς θα τις καθορίσουν κατά την οδύσσειά τους.

Ο Ροδανός, αγγελοπρόσωπος, ριψοκίνδυνος, θηρευτής των ηδονών, μα και με φοβερά μυστικά να τον σφιχτοδένουν, είναι συνάμα προσηλωμένος σε ό,τι θεωρεί χρέος.

Γύρω από αυτούς τους τρεις ήρωες και το μυστήριο του Ιερού Στιχαρίου, το οποίο θα μπορούσε ν’ ανατρέψει αυτοκράτορες και πολιτικές δεκαετιών, κινείται η μυθοπλασία κατά το δεύτερο μισό του 8ου αιώνα με φόντο την Εικονομαχία και την καθημερινή ζωή στην Κωνσταντινούπολη, την Αθήνα και τη Θράκη. Σε μια μοναδική εποχή, άγνωστη και μυθώδη. Τους πλαισιώνουν αρκετοί δευτεραγωνιστές, όπως ο μοχθηρός Ερμάς, ο καλλιεργημένος δούλος Κιτίν, ο Αρκάδιος που τον μεγάλωσε στο δάσος μια αρκούδα, η θεατρίνα Γοργονία, ο πατρίκιος Φωκάς με την ομάδα των Λεόντων του, ο μαύρος ευνούχος Αράν και άλλοι.

Οι πρωταγωνιστές φτάνουν στα άκρα, ερωτεύονται παράφορα, ζουν ανέμελα, δίνονται στη ζωή και τους δίνεται, ταπεινώνονται, συνθλίβονται, ανακάμπτουν, ξαναπέφτουν στον βούρκο, καταρρέουν, αφιερώνονται στον Θεό ή Τον απαρνούνται, γίνονται θύματα της εικόνας τους ή οδηγούνται στο εράν διά του οράν της ψυχής. Έχουν να αντιμετωπίσουν συκοφαντίες, πολέμους, ραδιουργίες, θανάσιμους εχθρούς, έναν έρωτα-σφαγή, εφιάλτη και όνειρο και, πάνω απ’ όλα, τον ίδιο τους τον εαυτό.

Συγγραφέας: Γιάννης Καλπούζος
Εκδόσεις: Ψυχογιός, 2020
Σελίδες: 608
ISBN: 978-618-01-3519-0
Τιμή: 17,91€

 

Το δώρο 2

“Ένα τσικ μπορεί να απέχει η ζωή που ζεις από αυτή που ονειρεύεσαι.

Μικροί παίζαμε τραμπάλα. Μια τραμπάλα είναι η ζωή. Ποτέ δεν ισορροπεί. Είτε γέρνει προς τα εδώ είτε προς τα εκεί. Είτε γέρνει εκεί που θες είτε εκεί που δεν θες. Κι όμως ένα τσικ μπορεί να είναι αυτό που θα τη γείρει από την άλλη.

Ένα πρωινό περπάτημα, ένα καλό βιβλίο, μια απρόσμενη αγκαλιά, ένα ξαφνικό κοίταγμα, ένα “σ’ αγαπώ” μπορεί να κρίνει την πορεία μιας ολόκληρης ζωής.

Όταν είσαι ανάμεσα στο να το κάνεις ή να μην το κάνεις το τσικ, πάντα να το κάνεις. Δεν θα μάθεις ποτέ ποιο τσικ είναι αυτό που θα σου αλλάξει τη ζωή αν δεν το κάνεις”.

Στέφανος Ξενάκης

Μετά το εκδοτικό φαινόμενο “Το Δώρο” και το bestseller “Κάπταιν”, ο Στέφανος Ξενάκης επιστρέφει με “Το Δώρο 2”.

Γιατί προσπερνάμε τα δώρα που προσφέρει τόσο απλόχερα η ζωή;

Στο “Δώρο 2”, Στέφανος Ξενάκης απαντά άμεσα και τρυφερά στο παραπάνω ερώτημα και ξετυλίγει μέσα από απλές καθημερινές ιστορίες έναν άλλο τρόπο θέασης της ζωής.

Πιο μαγικό, πιο συναισθηματικό, πάνω από όλα όμως πιο ανθρώπινο.

Συγγραφέας: Στέφανος Ξενάκης
Εκδόσεις: Key Books, 2020
Σελίδες: 304
Σχήμα: 21χ15
ISBN: 978-618-5265-31-1
Τιμή: 15,00€