Δωρεάν παράδοση στο χώρο σας για παραγγελίες προϊόντων άνω των 15,00€. Για παραγγελία καλέστε μας στο 24610-39256 ή στο 24610-23713 και στο e-mail μας: [email protected].

Ολίβια
Μικρούλα ήταν η Ολίβια όταν οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον πατέρα της και τον έκλεισαν στη φυλακή. Ένας απ’ αυτούς τη λυπήθηκε. Και την υιοθέτησε. Για χάρη του μεταμορφώθηκε σε άγγελο δικαιοσύνης, έγινε κι εκείνη αστυνομικός. Στα μάτια του Αντώνη συνάντησε τον έρωτα. Τον δυνατό, τον σαρωτικό. Ώσπου ήρθε αντιμέτωπη με τα κρυμμένα μυστικά της ζωής της, αλλά και με την Ελεάννα και την εκδικητική της μανία. Και τότε ήταν που την κατηγόρησαν για ανθρωποκτονία!
Υπάρχουν αλήθειες αμείλικτες, που δεν πρέπει να λέγονται; Μήπως είναι προτιμότερα τα ψέματα; Κι είναι άραγε η αγάπη το μόνο αληθινό μας ταξίδι;
Ένα μυθιστόρημα που πλημμυρίζει τη λέξη «έρωτα» με φως.
Συγγραφέας: Ρένα Ρώσση – Ζαΐρη
Εκδόσεις: Ψυχογιός, 2021
Σελίδες: 512
ISBN: 978-618-01-3779-8
Τιμή: 16,92€

Ο λύκος Ζαχαρίας και το μυστήριο στο μουσείο
Σήμερα θα πάμε στο μουσείο!» ανακοίνωσε η Λουλού στον λύκο Ζαχαρία. Του λύκου Ζαχαρία δεν του αρέσει καθόλου αυτή η ιδέα! Βαριέται ήδη! Όμως η επίσκεψη έχει μεγάλο ενδιαφέρον: ο συναγερμός χτυπά, ένα έργο εξαφανίζεται… Ο λύκος Ζαχαρίας είναι έτοιμος να λύσει το μυστήριο!
Ένα βιβλίo για τα μουσεία, την τέχνη, αλλά και τους χαμένους θησαυρούς!
Συγγραφέας: Orianne Lallemand
Μετάφραση: Κέλλυ Δημοπούλου
Εικονογράφηση: Éléonore Thuillier
Εκδόσεις Παπαδόπουλος, 2021
Σελίδες: 40
ISBN: 978-960-484-633-7
Τιμή: 7.92€

Ο Φοίβος και η φάλαινα
Ο φόβος του Φοίβου είναι πολύ µεγάλος. Είναι όµως µεγαλύτερος από µια γαλάζια φάλαινα; Όταν ο Φοίβος αντικρίσει τον φόβο του για πρώτη φορά, θα µάθει να βλέπει τα πράγµατα διαφορετικά και η καρδιά του θα γεµίσει µε άλλα συναισθήµατα. Ένα παιδικό βιβλίο που µιλά για το παιδικό άγχος, αλλά και για την απελευθερωτική στιγµή που ένας φόβος αποκτά µορφή και έτσι µπορεί να αντιµετωπιστεί.
Συγγραφέας: Άννα Κουππάνου
Εικονογράφηση: Κέλλυ Ματαθία Κόβο
Εκδόσεις Πατάκη, 2021
Σελίδες: 32
Τιμή: 10,60€