Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η αναβάθμιση και ανακαίνιση των υποδομών των εγκαταστάσεων του γηπέδου της ΕΠΣ Κοζάνης είναι πλέον γεγονός.
Είναι ένα αίτημα χρόνων της Διοίκησης της ΕΠΣ Κοζάνης που ύστερα από κόπους, αγώνες και θυσίες των μελών της, τελικά παίρνει το δρόμο του.

Είναι ένα μεγάλο έργο, ένα έργο πνοής, που θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου του Νομού Κοζάνης.

Συγκεκριμένα στην πρόσφατη απόφαση ένταξης του υπουργείου ανάπτυξης και επενδύσεων για το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων 2020, της ΣΑΕΠ 041, των νέων έργων που υπογράφτηκε, διαπιστώσαμε με χαρά ότι μετά από εισήγηση του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Κασαπίδη εντάχθηκε η αναβάθμιση υποδομών εγκαταστάσεων του γηπέδου της ΕΠΣ.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσουμε τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Κασαπίδη, τον δήμαρχο Κοζάνης κύριο Μαλούτα, τον Αντιδήμαρχο έργων και μελετών κ. Σηνανδράκο, τον διευθυντή της τεχνικής υπηρεσίας κ. Πεχλιβανίδη,ο οποίος ήταν ο εμπνευστής και αυτός που μας παρακίνησε για να εντάξουμε το έργο, την ΑΝΚΟ η οποία έκανε την μελέτη του έργου και τον Διευθυντή της Δ/νσης Προγραμματισμού της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας και φίλο κο Κουρία Ευάγγελο.

Κλείνοντας έχουμε να σας αναφέρουμε ότι είναι άλλη μια μεγάλη κατάκτηση της διοίκησης του Νικολάου Χρήστου Σάββα και νιώθουμε υπερήφανοι για αυτό.
Υπερήφανοι είμαστε και για το έργο που παράγαμε όλη την διάρκεια της θητείας μας, παρ όλη την οικονομική στενότητα των καιρών και τις δύσκολες μέρες λόγω της πανδημίας που διανύουμε.

Ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό του Νομού μας ότι πολύ σύντομα θα κάνουμε τον Διοικητικό και τον Οικονομικό απολογισμό της τετραετίας που μας πέρασε για να σας αποδείξουμε του λόγου του αληθές.

Θα σας παρουσιάσουμε τέλος το πρόγραμμά μας και το όραμά μας και θα θέσουμε μαζί τους στόχους της επόμενης τετραετίας για το καλό του ποδοσφαίρου του Νομού μας.

Σας Ευχαριστώ πολύ και σας εύχομαι Καλή Χρονιά με Υγεία για τον καθένα μας.
Τζουμερκιώτης Γρηγόρης
Ταμίας ΕΠΣ Κοζάνης.

*Πηγή φωτογραφίας:matiesstasport.blogspot.com