ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Γυμνασίου Κοζάνης εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς όλους τους εκπροσώπους των φορέων που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του σχολείου και ενημέρωσαν τους μαθητές και τις μαθήτριες για σημαντικότατα θέματα με αφορμή τη “Θεματική Εβδομάδα”.

Συγκεκριμένα:
Τις νοσηλεύτριες, κ. Μπλάντζα, Πιτσάκη και Μπερντένη, οι οποίες ενημέρωσαν τους μαθητές της Γ΄τάξης για την αναπαραγωγική υγεία και τις σεξουαλικώς μεταδιδόμενες λοιμώξεις, στις 21/05/2018. Τον κ. Γραμματικό, από το Γραφείο Περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης,ο οποίος παρουσίασε το πρόγραμμα ανακύκλωσης του Δήμου, στις 22/05/2018, ευαισθητοποιώντας τους μαθητές/τριες ώστε να αποκτήσουν περιβαλλοντική συνείδηση. Τον αστυνόμο Α΄της Αστυνομίας Κοζάνης, κ.Ουσταγιαννίδη, ο οποίος μίλησε στους μαθητές όλων των τάξεων για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο, στις 23/05/2018. Τον αστυνόμο Α΄, κ. Ζουρνατζή και την αρχιφύλακα, κα Ροδίτη της Τροχαίας Κοζάνης, οι οποίοι ενημέρωσαν τους μαθητές όλων των τάξεων για τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας και ασφάλειας, στις 25/05/2018. Τέλος, τον κ Τσακμάκη, επιστημονικό υπεύθυνο του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ, για την πολύ ενδιαφέρουσα ενημέρωση στους γονείς και κηδεμόνες του σχολείου με θέμα “Bullying, ο ρόλος της οικογένειας στην πρόληψη του φαινομένου”, η οποία πραγματοποιήθηκε κατά τις απογευματινές ώρες, στο χώρο του σχολείου, στις 23/05/2018.

Όλες οι ενημερώσεις ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον όλων. Προβλημάτισαν, ταρακούνησαν, ευαισθητοποίησαν. Ο στόχος επετεύχθη, γι΄αυτό και θα υπάρξει συνέχεια την επόμενη σχολική χρονιά.

Η Δ/ντρια
Θ. ΜΟΥΣΤΑΚΑ