Εκ μέρους του Δήμου Γρεβενών θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες αλλά και τη βαθιά μου ευγνωμοσύνη στο πρόσωπο του Υποστράτηγου ε.ο.θ. κ.Θεόδωρου Κεραμά ο οποίος υπηρέτησε με ήθος, αξιοπρέπεια και επαγγελματισμό τους πολίτες της Περιφέρειάς μας από επιτελικές θέσεις της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ως Δήμαρχος Γρεβενών είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ στενά μαζί του την περίοδο που διετέλεσε Αστυνομικός Διευθυντής της περιοχής μας και αυτό που οφείλω να υπογραμμίσω για τον φίλο μου Θόδωρο είναι το αίσθημα του καθήκοντος που έβαζε πάντα μπροστά με γνώμονα το κοινό καλό.

Δεν μπορώ να μην αναφερθώ στις πολλές επιτυχίες που κατέγραψε στο ενεργητικό του για την πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος στον τόπο μας αλλά και για την πολύτιμη και καταλυτική βοήθειά του στην υλοποίηση του νέου Αστυνομικού Μεγάρου Γρεβενών που βρίσκεται πλέον σε φάση ολοκλήρωσης και αποτελούσε ένα διαχρονικό αίτημα των δημοτών μας.

Μάλιστα, η συνεργασία μας ήταν πάντα άψογη και διαρκής καθώς αυτή συνεχίστηκε εποικοδομητικά μέχρι και την πρόσφατη ολοκλήρωση της θητείας του ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας αφήνοντας πίσω του ένα ομολογουμένως επιτυχημένο έργο.

Θόδωρε, σου εύχομαι από καρδιάς καλή συνταξιοδότηση και πιστεύω ακράδαντα ότι η υποδειγματική σου πορεία στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ. θα βρει άξιους μιμητές και συνεχιστές.

Γιώργος Δασταμάνης
Δήμαρχος Γρεβενών