Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ-ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ» ευχαριστεί θερμά:

 Την εταιρεία «“KLINIKUM PLUS” ΚΑΪΚΟΝΙΔΗΣ Π. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» για τη δωρεά ενός PROJECTOR OEM ELEPHAS ET20-B για τις ανάγκες της Μαιευτικής-Γυναικολογικής κλινικής.

 Τον κ. Παπανικολάου Κωνσταντίνο για τη δωρεά που αφορά οικοδομικές-αρχιτεκτονικές παρεμβάσεις καθώς και ιατρικό εξοπλισμό για τις ανάγκες της Καρδιολογικής κλινικής.

 Την κα Διάφα Τερέζα για τη δωρεά που αφορά δύο (2) στόρια παραθύρων για τις ανάγκες της Καρδιολογικής κλινικής.

 Τους κ.κ. Βακουφτσή Δημήτριο και Βακουφτσή Παναγιώτη για τη δωρεά που αφορά τοποθέτηση ραφιών DEXION σε δύο χώρους της Καρδιολογικής κλινικής.

 Την ομάδα ποδοσφαίρου Παλαίμαχοι Α.Ε. Ποντίων Κοζάνης και το σύλλογο Α.Μ.Ε.Α. ΄΄ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ΄΄ για τη δωρεά δύο (2) κλιματιστικών για τις ανάγκες της Καρδιολογικής κλινικής.

 Τον κ. Νικολαΐδη Θωμά για τη δωρεά ενός γωνιακού καναπέ και δύο (2) τηλεοράσεων 23 ιντσών για τις ανάγκες της Παιδιατρικής κλινικής.

 Την εταιρεία «Εpsilon Health ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΒΛΑΧΟΣ Ι.Κ.Ε.» για τη δωρεά διαφόρων χρωμάτων πλαστικών και υδροχρωμάτων, προκειμένου να βαφτούν οι χώροι της Παιδιατρικής κλινικής.

 Τους κ.κ. Ευάγγελο Αργυρόπουλο και Ευθυμία Σιώζου για τη δωρεά ενός πολυμηχανήματος και μίας τηλεόρασης 32΄΄ιντσών για τις ανάγκες της Μαιευτικής-Γυναικολογικής κλινικής.

Από τη στήριξη όλων παίρνουμε δύναμη και κουράγιο στον καθημερινό μας αγώνα για ποιοτικές παροχές υγείας προς όλους και κυρίως εκείνους που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΙΩΤΙΔΗΣ