Διανύουμε την προπάσχαλινή περίοδο και οι επίδοξοι νονοί έχουν βγει ήδη στο …κυνήγι της καλύτερης λαμπάδας για το βαφτιστήρι τους! Όποιο και αν είναι το γούστο σας, είτε προτιμάτε μια περίτεχνη λαμπάδα με πλούσια σχέδια και έντονα χρώματα, είτε σε ποιο απλά μοτίβα, στα καταστήματα της Κοζάνης που σας προτείνουμε θα βρείτε μεγάλη γκάμα σε πασχαλινές λαμπάδες για κάθε προτίμηση!

Επίσης, στα επιλεγμένα καταστήματα μπορείτε να βρείτε μικρο – δωράκια για το Πάσχα και πασχαλινά διακοσμητικά.
Σε κάθε περίπτωση, οι επιλογές σε πασχαλινές λαμπάδες είναι πλούσιες, αφού άλλοτε έχουν πάνω τους παιχνίδια και δωράκια για τους μικρούς φίλους, ή περίτεχνα διακοσμημένες με γούρια και διακοσμητικά!
Επειδή το Πάσχα είναι μια …ανάσα , κάντε έγκαιρα τη βόλτα σας στην Πασχαλινή αγορά της Κοζάνης και επιλέξτε την καλύτερη για εσάς λαμπάδα!

Εποχιακά Πλόσκας
Λαμπάδες για μικρούς και μεγάλους, κορδέλες, πασχαλινά διακοσμητικά, χαρούμενα καλαθάκια για να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό.
Πλ. Λασσάνη 9, Κοζάνη Τηλ: 2461026359 fb. Πλόσκας Εποχιακά


Red Bow
Στο κατάστημά μας θα βρείτε όμορφες πασχαλινές λαμπάδες για μικρούς και μεγάλους με χρώματα, κορδέλες και στολίδια πασχαλινά. Διακοσμητικά καθώς και προτάσεις για το γάμο και την βάπτιση. Οι πρωτότυπες ιδέες μας σε συνδυασμό με τις τιμές μας θα σας ενθουσιάσουν.
Παγούνη 4, Κοζάνη, τηλέφωνο επικοινωνίας Τάσα 24613-06774/ 6973999736 Fb. Red Bow Kozani


Ελαίου τέχνη
Χειροποίητα καλλυντικά σαπούνια – Μπομπονιέρες γάμου και βάπτισης, Στοάς 12 Κοζάνη, τηλ: 2461023740 κιν: 6942201849 Web: www.aromatika-sapounia.gr


Το Γαϊτανάκι
Φανταστικές λαμπάδες για μικρούς και μεγάλους για όλα τα γούστα. Είδη δώρων οικολογικά παιχνίδια – Eίδη βάπτισης & διοργάνωση βαπτίσεων
Tσιμηνάκη 16, Κοζάνη Τηλ: 2461037609
Web: www.gaitanaki.gr fb. GAITANAKI KOZANIS

Happy magic Easter!
Χαρούμενο μαγικό Πάσχα με μοναδικές χειροποίητες λαμπάδες για πολύ μικρά και μικρά παιδιά! Ιδιαίτερες λαμπαδίτσες για τη νονά και τη μαμά!!!! Κουτιά custom made για τα δωράκια στα βαφτηστήρια και τα μοναδικά πήλινα βαμμένα παστέλ αυγά μας με το όνομα του βαφτηστήρι σας!!! Ανοιξιάτικα – καλοκαιρινά καινούργια προϊόντα από την αγαπημένη Lamillou και πολλά άλλα σας περιμένουν στο Happy Magic box!
Διακόσμηση- Στολισμός-Δώρο –Παιχνίδι – Ανακαίνιση & Διαμόρφωση κατοικίας, επαγγελματικού χώρου, βιτρίνας – Διοργάνωση – Στολισμός Εκδηλώσεων Συντεχνιών 5, Κοζάνη Κ. 6955589714 Σοφία Τσαβδαρίδου Fb. Happy magic box

EURO-FIESTA
Μεγάλη ποικιλία από λαμπάδες και όχι μόνο!!!! Να έρχεστε για πάντα εδώ…… γιατί έχει αξία το ευρώ!!!
Τσιμινάκη 5, τηλ. 694 147 7767 fb. Eurofiestakozani

Happy market – jumbo
Μεγάλη ποικιλία σε λαμπάδες με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών. Σοκολατένια αυγά, καλαθάκια, διακοσμητικά και ότι άλλο θελήσεις για το βαφτιστήρι σου.
Επίσημος αντιπρόσωπος Jumbo στην Κοζάνη, Βερμίου 24 (έξοδο Θεσσαλονίκης) fb. Happy Market JUMBO