Επίσκεψη πραγματοποίησε την Δεύτερα 08/05/2017 ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ  Π.Ε. Κοζάνης Μίμης Δημητριάδης στους Πύργους Εορδαίας, όπου συναντήθηκε   με την πρόεδρο  κ. Κωνσταντινίδου Μάρθα και το  Δ.Σ. του Τ.Ο.Ε.Β. Πύργων.

Τα θέματα που συζητήθηκαν κυρίως αφορούσαν το αρδευτικό , τις γεωτρήσεις  και την επέκταση αυτών για την ικανοποίηση των αρδευτικών καλλιεργειών από την συνεχόμενη αύξηση των καλλιεργήσιμων εκτάσεων .Επιπλέον συζητήθηκε η ανάγκη μείωσης της δαπάνης  ηλεκτρικού ρεύματος  μέσα από νέες επενδύσεις            – κυρίως για την λειτουργία των γεωτρήσεων – γεγονός το οποίο θα συμβάλλει στην μείωση κόστους των  αγροτικών προϊόντων   και στην αύξηση επενδύσεων στην αγροτική παραγωγή.

Στην συνέχεια έγινε συνάντηση  με τον αγροτικό συνεταιρισμό Πύργων όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο κ. Ελευθεριάδη    και το διοικητικό συμβούλιο και συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν την ενδυνάμωση της συνεταιριστικής προσπάθειας , την επέκταση των επιχειρησιακών δραστηριοτήτων του συνεταιρισμού  καθώς και την προσπάθεια εδραίωσης, σε νέες αγορές και προώθησης των  μοναδικών σε ποιότητα προϊόντων της περιοχής.

 

 

Μίμης Δημητριάδης

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης

Συντονιστής ΕΠΕΚΕ Ανάπτυξης