Δραστηριότητα Οργάνωσης Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας-Πολύμορφη μαθητική δραστηριότητα ετοιμάζει η Ο.Π. Δυτικής Μακεδονίας της ΚΝΕ αυτή την εβδομάδα με συζητήσεις, εκδηλώσεις αλλά και graffiti.

Πιο συγκεκριμένα,

Η μαθητική Οργάνωση Καστοριάς της ΚΝΕ καλεί κάθε αντιφασίστα νέο να έρθει την Τετάρτη 4 Νοέμβρη στα Γηπεδάκια Χλόης, στις 8.30μμ, να κάνουμε graffiti για τον Παύλο Φύσσα με σύνθημα “Τον φασισμό καλά κατάλαβέ τον, δε θα πεθάνει μόνος τσάκισέ τον”.

Οι μαθητικές Οργανώσεις της Πτολεμαΐδας, την Κυριακή 8 Νοέμβρη, στη 13:00, στο θεατράκι, διοργανώνουν Ομιλία – Συζήτηση με θέμα “Το να ανήκει κανείς στην Κομμουνιστική νεολαία είναι η μεγαλύτερη τιμή”, εμπνευσμένοι από τον μεγάλο Κομμουνιστή Επαναστάτη CHE Guevara.

Τέλος, οι μαθητικές Οργανώσεις της Κοζάνης, την Κυριακή 8 Νοέμβρη, διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα “Τι σχολείο έχουμε ανάγκη σήμερα”, στην πλατεία της Σκ’ρκας, στις 12:00, απατώντας στους προβληματισμούς που αντικειμενικά έχει σήμερα ένας μαθητής όπως, ¨Γιατί δεν αρέσει στους μαθητές το σχολείο;;¨, “Είναι εφικτό ένα σχολείο που θα μορφώνει και δε θα εξοντώνει;;” ή “Δυνατή ΚΝΕ στα σχολεία σημαίνει δυνατοί μαθητικοί αγώνες;;”