Η 26η Ιουνίου καθιερώθηκε ως «Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών» το 1987 από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, με στόχο την ευαισθητοποίηση της παγκόσμιας κοινής γνώμης σε θέματα που αφορούν στην πρόληψη και στην αντιμετώπιση των εξαρτήσεων.

Στο πλαίσιο αυτό το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας  Π.Ε. Κοζάνης «Ορίζοντες»  σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης διοργανώνει κεντρική εκδήλωση παρουσιάζοντας την παιδική παράσταση της Θεατρικής Ομάδας “ΧΙΛΙΟΔΕΝΤΡΙ” με τίτλο:

 ΤΟ ΒΕΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΓΩΝΕΙ

 (για παιδιά 4-12 ετών)

τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017 & ώρα 21:00 μ.μ. στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης

(σε περίπτωση κακοκαιρίας η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Φίλιππος)

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ  ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ

Τρεις φίλοι διχάζονται όταν δύο από αυτούς – με στόχο το προσωπικό τους κέρδος – δεν διστάζουν να εξαπατήσουν το λαό του βασιλείου επινοώντας μια ιστορία για έναν δράκο ατραξιόν που δήθεν ζει στον τόπο τους. Το σχέδιό τους πετυχαίνει! Τουρίστες από παντού συρρέουν στο βασίλειο για να δουν τον δράκο. Θα καταφέρει ο τρίτος φίλος να αποκαλύψει την απάτη; Τι θα συμβεί όταν εμφανιστεί ένας αληθινός δράκος; Η απληστία θα υπερισχύσει;

  • Ένας δράκος, ένας δράκος!
  • Πού; Πού;
  • Στα βουνά!

Μια ξεχωριστή παράσταση με χιούμορ, έντονη δράση, ευρηματικά σκηνικά και κοστούμια, μουσική, χορό, μάχες, δράκους και πολλές εκπλήξεις!

Ένα έργο που μιλάει για τους ανθρώπους εκείνους που παρασυρόμενοι από τη δίψα τους για πλούτη και δόξα, παραμερίζουν αξίες όπως η φιλία, η δικαιοσύνη, η εντιμότητα.

Διάρκεια:  1 ώρα

Για παιδιά 4-12 ετών

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Διασκευή-σκηνοθεσία: Σοφία Τσινάρη

Κείμενο: Βασίλης Μαυρογεωργίου

Παίζουν: Στέλιος Γιαννάκος, Γιώργος Ιωσηφίδης, Σοφία Τσινάρη

Μουσική: Δημήτρης Παπαγεωργίου