Μηχανοκίνητες και πεζές Περιπολίες από Καταδρομείς ,Εθνοφύλακες και Εφέδρους εκτελούνται σε καθημερινή βάση υπό την Καθοδήγηση των Αξιωματικών της Ι-ΜΠ στα Βόρεια Σύνορα της Χώρας!

Στο πλαίσιο των δράσεων αποτροπής που έχει θεσπίσει πρόσφατα το Γενικό Επιτελείο Στρατού στις Περιοχές Ευθύνης τ Σχηματισμοί της Ιης Μεραρχίας Πεζικού (Ι ΜΠ), εκτελούν καθημερινά δραστηριότητες επιτήρησης, επαγρύπνησης και διεξάγουν ασκήσεις.

Σκοπός των δράσεων αυτών και των συνεχών περιπολιών είναι η ενίσχυση του συστήματος επιτήρησης συνόρων και η επαύξηση του αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων της περιοχής ,που κακά τα ψέματα δεν είναι στα Καλύτερά της !
Δεν είναι λίγες οι φορές που οι Ακρίτες μας αισθάνονται να είναι αφημένοι στο έλεος των Αλβανών Κακοποιών που εκμεταλλεύονται την απουσία των Τμημάτων Ασφαλείας αλλά και την Ασφάλεια που τους Παρείχαν τα Φυλάκια του Στρατού !9
Σίγουρα το ΓΕΣ θα μπορούσε να ενισχύσει τα Φυλάκια με τα προσωπικό που ασφυκτιά στις Μονάδες της ενδοχώρας …Τα ευκόλως εννούμενα παραλείπονται !

από veteranos.gr