Μια ακόμη σημαντική επιτυχία σημείωσαν οι σπουδαστές των Τμημάτων Κομμωτικής Τέχνης και Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ του ΙΕΚ VOLTEROS στον 22ο Βαλκανικό Διαγωνισμό κομμωτικής και αισθητικής που διοργανώθηκε 13 και 14 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.
Οι σπουδαστές του ΙΕΚ VOLTEROS, διαγωνιζόμενοι στον υψηλού επιπέδου διαγωνισμό, στον οποίο μετέχουν σπουδαστές αλλά και επαγγελματίες από όλες τις χώρες των Βαλκανίων καθώς και από τις κορυφαίες σχολές και ακαδημίες κομμωτικής και αισθητικής των Βαλκανίων κατόρθωσαν και απέσπασαν τις πρώτες θέσεις στους αντίστοιχους διαγωνισμούς.

Με την καθοδήγηση και την κατάλληλη προετοιμασία από τις καθηγήτριες κ.κ Νικολαίδου Δέσποινας, Αδαμίδου Κικής, Γκαγκασούλη Ανθής, Τσαπατώρη Μαρίνας, Αλεξιάδου Κατερίνας και Παπαστεργίου Ελισάβετ , παρουσιάζοντας θέματα υψηλού επιπέδου κατέκτησαν:
Πλιάχας Αθανάσιος: Πρώτη θέση- Χρυσό Μετάλλιο
Παπακώστα Ιωάννα : Δεύτερη θέση Αργυρό Μετάλλιο
Διάφα Κλεοπάτρα: Δεύτερη θέση Αργυρό Μετάλλιο
Συράκου Φωτεινή:Τρίτη θέση Χάλκινο Μετάλλιο
Κοτσίδης Παναγιώτης: Τέταρτη θέση

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και συνεχίζοντας την υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, η Διοίκηση του ΙΕΚ VOLTEROS συγχαίρει και ευχαριστεί τους σπουδαστές της και δεσμεύεται μαζί με το εκπαιδευτικό του προσωπικό για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις και επιτυχίες.

“Αγαπητά μας παιδιά σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ. Για μια ακόμη φορά κάνατε υπερήφανους τις οικογένειές σας και την Σχολή σας.”