Ο Όμιλος ΔΕΗ, βρίσκεται διαχρονικά κοντά στις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που ξεκινούν στη Δυτική Μακεδονία. Μια από αυτές, είναι και η EGNATIAEXPO.

Ο βασικός αναπτυξιακός πυλώνας της περιοχής, και βασικός ενεργειακός πυλώνας στην εθνική μας οικονομία θα είναι ο μεγάλος υποστηρικτής της “ΕGΝΑΤΙΑ ΕΧPO 2017 – 9ηΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”,  επιβεβαιώνοντας το διαρκές και ουσιαστικό ενδιαφέρον της Επιχείρησης για την πολύπλευρη ανάπτυξη της περιοχής της Δυτικής Μακεδονίας, και για τον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο του ενεργειακού λεκανοπεδίου.

Ανακοινώνεται ακόμα πως για δεύτερη συνεχή χρονιά, της EGNATIAEXPO θα είναι η ΕΡΤ.

Στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειας των διοργανωτών για εξωστρέφεια, το εθνικό μας Ραδιοτηλεοπτικό Δίκτυο ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας, και έτσι  διοργανωτές και οι εκθέτες θα έχουν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν την δραστηριότητά τους στην έκθεση σε εθνικό επίπεδο. Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός πως κατά την περσινή έκθεση, αυξήθηκε εμφανώς ο αριθμός των μη Δυτικομακεδόνων επισκεπτών.

Πληροφορίες για την έκθεση μπορούν να ζητούν οι ενδιαφερόμενοι εκθέτες, αλλά και οποιοσδήποτε άλλος φορέας ή επιχείρηση, από τον κ. Μποτονάκη Σοφοκλή (Τηλ. 6909909500) & στο γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου (Τηλ. 24630-27265,  9:30πμ-1:30μμ), αλλά και στο site της έκθεσης, στη διεύθυνση http://www.egnatiaexpo.gr

Από το Γραφείο Τύπου της Έκθεσης