Με τον αέρα της πρωτοπόρου ομάδας αλλά προσγειωμένοι και με τα κεφάλια κάτω οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΠ υποδέχονται στο ΔΑΚ Κοζάνης τον Πανλευκάδιο.

Οι Πόντιοι μετά το ιδανικό ξεκίνημα και τους έξι βαθμούς στα δύο πρώτα παιχνίδια , έχουν την ψυχολογία με το μέρος τους.

Το συγκρότημα του Γιάννη  Σαμαρά προέρχεται από την σπουδαία εκτός έδρας επικράτηση επί της Φιλιππιάδας με σκορ 0-1 και θα επιδιώξει να προσθέσει ακόμα ένα «τρίποντο» στην συλλογή του, προκειμένου να κάνει το τρία στα τρία.

Φυσικά οι Πόντιοι γνωρίζουν ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο και πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι για να πετύχουν το στόχο που έχουν θέσει για την αναμέτρηση

Πανέτοιμος για την 2η του νίκη στο πρωτάθλημα δηλώνει ο Μακεδονικός Φούφα , που ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τον Αστέρα Παραποτάμου στην Πτολεμαΐδα.

Η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη  έχει αφήσει «πίσω» της την ισοπαλία  στον Σκουφά και πλέον κοιτάζει την επόμενη ημέρα που θα τον κρατήσει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Στόχος του Μακεδονικού  άλλωστε είναι να βρίσκεται ψηλά  και για το λόγο αυτό η Πτολεμαϊδιώτικη ομάδα δεν θέλει να σκέφτεται άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη.

Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Θεσπρωτό εκτός έδρας ετοιμάζονται  στον Ερμή Αμυνταίου. Ένα θετικό αποτέλεσμα είναι στις δυνατότητες της φιλόδοξης ομάδας του Δημήτρη Σιαπανίδη  αρκεί  να παρουσιαστεί με ποδοσφαιρικό θράσος.

Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο  απέναντι σε μία πολύ καλή έμπειρη  και δουλεμένη ομάδα.Ο Ερμής  πρέπει να παρουσιαστεί  ανταγωνιστικός  και  πειθαρχημένος  και με την ετοιμότητα που χρειάζεται ένα τέτοιο παιχνίδι για να καταφέρει  να πάρει  αποτέλεσμα.

Τον Εθνικό Φιλιππιάδας υποδέχεται η Καστοριά .Οι γουναράδες μετά την ήττα της πρώτης αγωνιστικής και το ρεπό της προηγούμενης θέλουν ένα νέο ξεκίνημα και τη νίκη  κόντρα στην επικίνδυνη Φιλιππιάδα που κι αυτή  δεν έχει πάρει ακόμα βαθμό

3η αγωνιστική        

ΑΕΠ Καραγιαννίων – Πανλευκάδιος (γήπεδο ΔΑΚ Κοζάνης)

Τσιτσανούδης, Στάικος, Πατέτσος (Λάρισας)

Καστοριά – Εθνικός Φιλιππιάδας (γήπεδο  Καστοριάς)

Θεοδωρόπουλος, Δημόπουλος, Δράγος (Φλώρινας)

Μακεδονικός Φούφα – Αστέρας Παραποτάμου (γήπεδο Πτολεμαΐδας)

Ζαμπαλάς (Ηπείρου), Στεφούλης (Γρεβενών), Αντωνίου (Ηπείρου)

ΑΕ Λευκίμμης – Σκουφάς Κομποτίου (γήπεδο Λευκίμμης)

Σιντόρης (Θεσπρωτίας), Πασχάλης, Κοττόρος (Ηπείρου)

Θεσπρωτός – Ερμής Αμυνταίου (γήπεδο Ηγουμενίτσας)

Κωστούλας, (Άρτας), Κακατσίδης, Σούζας (Αιτωλοακαρνανίας)

Τηλυκράτης – Νέος Αμφίλοχος (γήπεδο Λευκάδας)

Πουλημάς (Κέρκυρας), Κόλλιας, Μωυσιάδης (Ηπείρου)

Ρεπό: Δόξα Κρανούλας

Βαθμολογία

Τηλυκράτης  6

ΑΕΠ Καραγιαννίων 6

ΑΕ Λευκίμμης 4

Ερμής Αμυνταίου 4

Μακεδονικός Φούφα4

Πανλευκάδιος 2

Σκουφάς Κομποτίου 2

Αστέρας Παραποτάμου 1

Θεσπρωτός 1

Δόξα Κρανούλας 1

Καστοριά 0

Εθνικός Φιλιππιάδας 0

Νέος Αμφίλοχος 0

 

sierafm.gr

 

Κράτα το