Kύριοι της «Ενότητας» είναι γεγονός πως υπάρχουν σημεία στους αθλητικούς χώρους του Δήμου που δεν έχουν την εικόνα που θέλουμε. Έχουμε κάνει πολλά τα τελευταία τρία χρόνια, αλλά δεν έχουμε προλάβει να διορθώσουμε το “χάλι” των αθλητικών χωρών που παραλάβαμε μετά την 25ετη σας θητεία .
Το παράδειγμα του Κλειστού της Λευκόβρυσης, ενός στολιδιού για τη Δυτική Μακεδονία, το οποίο είχατε αφήσει στην τύχη του για τόσα χρόνια, ερμητικά κλειδωμένο και σήμερα φιλοξενεί πανελλήνια πρωταθλήματα και διεθνείς συναντήσεις, αποτελεί οδηγό των προσπαθειών μας και η μεγαλύτερη απόδειξη της υποκρισίας σας και των κροκοδείλιων δακρύων που χύνετε!
Παρεμβάσεις όμως γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται σε όλες τις αθλητικές υποδομές του Δήμου. Η ανάπλαση του εξωτερικού χώρου στο ΔΑΚ που είναι σε εξέλιξη, τα νέα γήπεδα μπάσκετ στα Κοίλα και στα Αλωνάκια, οι βελτιώσεις στο κολυμβητήριο, στην αίθουσα της ενόργανης και πολλά άλλα.
Να είστε σίγουροι εσείς και οι συμπολίτες μας, πως κάθε μέρα που θα περνά η κατάσταση θα βελτιώνεται ώστε σύντομα οι αθλητικοί μας χώροι να είναι στην κατάσταση που επιθυμούμε.
Κε Μαλούτα είμαστε στην διάθεση της “Ενότητας” για οποιαδήποτε σύγκριση σχετικά με το τί γίνεται τα τελευταία 3 χρόνια καθώς και τι προγραμματίζεται ήδη να γίνει, με το τι κάνατε επί των ημερών σας ! Θα έχει πραγματικά πολύ ενδιαφέρον νομίζουμε!