Μετά από πολλά χρόνια ο Γαλατάς στη στάση “γαλατα” ανοίγει με την παράδοση του παλιού και τον αέρα του καινούργιου. Συγκεκριμένα οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού έκαναν την παρακάτω ανάρτηση προς ενημέρωση του κοινού της Κοζάνης για το μαγαζί που αποτελεί σημείο κατατεθέν στην πόλη:

“Λένε πως η ζωή κάνει κύκλους, άλλοι κλείνουν οριστικά, άλλοι δεν κλείνουν ποτέ, άλλοι νομίζουμε ότι κλείνουν και όταν αυτοί ανοίγουν ξανά, μας φέρνουν αναμνήσεις καλές ή άσχημες.

Ένας κύκλος λοιπόν ανοίγει ξανά για μένα φέρνοντας όχι μόνο αναμνήσεις – ευτυχώς μόνο ευχάριστες – αλλά και την ευκαιρία να συνεχίσω ότι ξεκίνησε από τον παππού και τον μπαμπά μου….

Ο «Γαλατάς» ανοίγει ξανά!!!
Τίποτα όμως δε θα γινόταν χωρίς τους κατάλληλους ανθρώπους. Με μια δυνατή ομάδα : Βασίλης Ετσίρογλου, Δημήτρης Τσιολάκης και Λένα Κεχαϊδου, ετοιμάζουμε έναν νέο «Γαλατά» στο ίδιο γνωστό σημείο, Π. Χαρίση 54 (στάση Γαλατά). Ένας χώρος πλήρως ανακαινισμένος, ζεστός και όμορφος θα είναι σε λίγο έτοιμος να σας υποδεχτεί και να σας προσφέρει τα καλύτερα!!!

Ένα πάντρεμα των παλιών, αγαπημένων γεύσεων του «Γαλατά», όπως κρέμα και ρυζόγαλο, μαζί με την καλύτερη ποιότητα καφέ, αλλά και πολλές επιλογές σε σάντουιτς και πίτες, όλα φτιαγμένα με τα πιο φρέσκα υλικά, με φροντίδα και μεράκι.

Με πολύ καλή διάθεση και δουλειά, ελπίζουμε πως θα γίνουμε η παρέα σας στον καθημερινό σας καφέ και η επιλογή σας όταν θέλετε να απολαύσετε κάτι γλυκό ή αλμυρό.

Τα υπόλοιπα σύντομα από κοντά!!!”