“Προ των πυλών” ή αλλιώς “έφτασε η ώρα”, για τις μόνιμες θέσεις ανταποδοτικών υπηρεσιών καθαριότητας δήμων, αφού όπως πληροφορείται το epoli.gr, την ερχόμενη βδομάδα – χωρίς να αποκλείεται και τις πρώτες ημέρες αυτής – αναμένεται να δοθεί προς δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο, η πολυαναμενόμενη Προκήρυξη, από το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού.
«Όλα είναι έτοιμα όπως μας διαβεβαιώνει το ΑΣΕΠ, μετά και από την δική μας σύμφωνη γνώμη, για την ανακοίνωση του μεγάλου διαγωνισμού, για τις μόνιμες θέσεις καθαριότητας δήμων», τόνισαν, συγκεκριμένα, στο epoli.gr “κύκλοι” του Υπουργείου Εσωτερικών.

«Αυτό θα γίνει την ερχόμενη βδομάδα, ενώ είναι πολύ πιθανές ακόμη και η Δευτέρα ή Τρίτη, αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο ή τελική διευθέτηση παρατήρησης νομικής υφής από την πλευρά του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού. Όπως όλα δείχνουν, είμαστε “προ των πυλών” του μεγάλου διαγωνισμού για τις μόνιμες θέσεις καθαριότητας δήμων, που θα “βάλει τέλος”, τόσο στην πολυετή ομηρία χιλιάδων συμβασιούχων, όσο και στην ανασφάλεια αυτών και των οικογενειών τους», συμπλήρωσαν οι ίδιοι “κύκλοι”.