Μία μέρα ξεχωριστή η 19η Φεβρουαρίου 2017  για τους αθλητές οι οποίοι ανήκουν στα γεωγραφικά όρια της Ένωσης Ταεκβοντό Βόρειου Ελλάδος  και είναι πρωταγωνιστές στα πρωταθλήματά της.
Ημέρα Απονομής λοιπόν τιμητικών διακρίσεων και κοπή πίτας της Ένωσης και μέσα σε όλους αυτούς που παρίσταντο ήταν και 10 αθλητές της Μακεδονικής Δύναμης  οι οποίοι κατάφεραν να διακριθούν σε Πανελλήνιο επίπεδο και στα τρία πρωταθλήματα του έτους 2015 -2016.

Ο λόγος για τους :
1) Διάφας Αργύρης- Πανελληνιονίκης
2) Μεχτερίδης Στέλιος – Πανελληνιονίκης
3) Πατιάς Παρμενίων-Πανελληνιονίκης
4) Τεληκωστόγλου Αποστόλης -Πανελληνιονίκης
5) Μπουντιούκος Σπινάρης Αθανάσιος-Πανελληνιονίκης
6) Τσάμπουρα Μαριάννα -Πανελληνιονίκης
7) Σολακίδης Κωνσταντίνος- Πανελληνιονίκης
8) Νικολαΐδου Αναστασία – Πρωταθλήτρια Εταβέ
9) Μπουντιούκος Σπινάρης Νικόλαος -Πρωταθλητής Εταβέ
10) Γεροντίδης Χρήστος-Πρωταθλητής Εταβέ


Το παρόν έδωσαν ακόμη, από τον Σύλλογο μας, ο κύριος Θεοδωρίδης Θεόδωρος Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό , η κυρία Κουτρότσιου Αναστασία Υπεύθυνη Διαιτησίας Βόρειου Ελλάδος και Διεθνής Διαιτητής οι οποίοι έκαναν και μέρος των απονομών μαζί με άλλους επίσημους προσκεκλημένους.
Επίσης απονεμηθήκαν τιμητικές πλακέτες  στο πρόσωπο του ιατρού και Παγκοσμίου πρωταθλητή του Ταεκβοντό κυρίου Πατιά Παρμενίων, για την προσφορά του στα καθήκοντα του ιατρού στις αποστολές της Εταβέ καθώς και στον προπονητή της Αγωνιστικής μας ομάδας κυρίου Αλμασίδη Χρήστου, για την προσφορά του στην Επίλεκτη ομάδα της Ένωσης .
Το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρει την Ένωση για την εξαιρετική εκδήλωση που για μια ακόμη χρονιά πραγματοποίησε, επίσης συγχαίρει όλους τους πρωταγωνιστές αυτής της όμορφης και μοναδικής γιορτής -τους Αθλητές.