ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤOY ΔΕΔΔΗΕ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, ΤΟ ΚΕΠ, ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΡΙΕΣ (ΜΕΤΟΧΙ)

Η ειδοποίηση της ΔΕΗ προς το Δήμο Σερβίων – Βελβεντού για κόψιμο της ηλεκτροδότησης σε περίπτωση που δεν γίνει έστω διακανονισμός για ρύθμιση των οφειλών και δοθεί κάποια δόση, έγινε πράξη σήμερα το πρωί. Όπως έγινε γνωστό και επιβεβαιώνουν κάτοικοι του Βελβεντού στον “Π.Λ.”, συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ έκοψε το ρεύμα (με βάση όπως είχε ανακοινωθεί στον πίνακα διακοπών ηλεκτροδότησης από την προηγούμενη εβδομάδα), στους εξής χώρους: Στο δημοτικό κατάστημα Βελβεντού, στο ΚΕΠ Βελβεντού, στο παλιό δημοτικό κατάστημα και σε έναν μετρητή που αφορά τον κοινόχρηστο χώρο στην περιοχή Καριές (Μετόχι).

Όπως ενημέρωσαν, σχετικά, οι υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ που έκαναν την διακοπή ηλεκτροδότησης, το ρεύμα θα επανασυνδεθεί αύριο και με βάση το πρόγραμμα του ΔΕΔΔΗΕ θα ξανακοπεί την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη για δύο ημέρες αυτή τη φορά (ενώ την μεθεπόμενη εβδομάδα προβλέπεται διακοπή για τρείς ημέρες κ.ο.κ.). Εντωμεταξύ ο δήμαρχος, σε τηλεφωνική του επικοινωνία με τον “Πρωινό Λόγο”, ανέφερε πως κάνει ενέργειες και συναντήσεις στη Θεσσαλονίκη ώστε να βρεθεί λύση. Μάλιστα τόνισε πως ήδη την προηγούμενη εβδομάδα δόθηκε κάποιο ποσό στη ΔΕΗ για το χρέος.

Σε κάθε περίπτωση οι κάτοικοι του Βελβεντού θορυβήθηκαν, λέγοντας πως αυτοί πληρώνουν τα τέλη τους, παρά το γεγονός ότι είναι ακριβά. Η ουσία είναι πως σήμερα τα εν λόγω δημοτικά κτήρια στο Βελβεντό δεν έχουν ρεύμα!

Β.Σ.