Οι Νάσια Μητσοπούλου, Φένια Τζέλη, Αποστόλης Τεληκωστόγλου και Κωσνταντίνος Χαμαλίδης συνεχίζουν τις προπονήσεις τους από… μακριά, κυρίως όμως χωρίς άγχος για το ερχόμενο προ-Ολυμπιακό τουρνουά.

Τα τέσσερα μέλη της προ-Ολυμπιακής ομάδας αναγκάστηκαν να διακόψουν τις κοινές προπονήσεις λόγω της κατάστασης και αυτό το γεγονός είναι κάτι που δυσκολεύει την προετοιμασία τους, εν όψει του προ-Ολυμπιακού τουρνουά στη Βουλγαρία (30-31/1/2021). Το θετικό της υπόθεσης είναι πως οι τέσσερις αθλητές και αθλήτριες πρόλαβαν να κάνουν τις προπονήσεις του πρώτου κύκλου προετοιμασίας τους στο εξωτερικό, που πήγαν αρκετά καλά όπως τονίζει ο δευτεραθλητής κόσμου. «Εμείς είχαμε πάλι ξεκινήσει προετοιμασία, πάλι διακόπηκε και έχουμε γυρίσει ο καθένας στο σπίτι του. Έχουμε άδεια, βέβαια, για προπόνηση αλλά έχουμε ξαναπεί πως στο άθλημα μας χωρίς τα κατάλληλα ζευγάρια είναι πολύ δύσκολο. Ελπίζω σύντομα να φύγουμε για προετοιμασία η Ολυμπιακή ομάδα. Η προετοιμασία που ήδη κάναμε στο εξωτερικό πήγε πολύ καλά θα έλεγα, βρίσκαμε ξανά τα πατήματα μας όλοι. Φυσικά, θέλει χρόνο αλλά για αρχή ήταν πολύ καλά. Ελπίζω να μην μας καθυστερήσουν αυτήν την φορά γιατί δεν έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας» δηλώνει ο Τεληκωστόγλου μιλώντας στο Sportsfeed.

Σε περίπου δυόμιση μήνες οι τέσσερίς τους θα κληθούν θα διεκδικήσουν Ολυμπιακές προκρίσεις μέσω του τουρνουά στη Σόφια, και αυτό είναι το μόνο που σκέφτονται αυτή τη στιγμή: «Δεν μπορώ να πω πως μας αγχώνει το προ-Ολυμπιακό, με την ομοσπονδία μας που μας στηρίζει έχουμε ένα πολύ καλό πλάνο. Έχουμε περισσότερο χρόνο αλλά αυτός ο χρόνος πρέπει να χρησιμοποιηθεί σωστά. Δεν έχει νόημα να έχουμε δύο μήνες μπροστά και να μην έχουμε ζευγάρια για προπόνηση. Είναι θετικό απλά πρέπει να εκμεταλλευτούμε την κάθε μέρα. Και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε».

της Πηνελόπης Γκιώνη
[email protected]
Πηγή: sportsfeed.gr