Στις 8 Δεκεμβρίου 2019, ξεκινάει το εορταστικό θεματικό πάρκο του Δήμου Καστοριάς όπου θα διαρκέσει μέχρι 27 Δεκεμβρίου 2019. Το θεματικό πάρκο ή το χωριό του Άη Βασίλη όπως συνηθίζουμε να το λέμε, θα περιλαμβάνει 15 ξύλινα σπιτάκια που θα πουλούν γλυκά, ζαχαρωτά, καφέ, χριστουγέννιατικα είδη, παραδοσιακά προϊόντα κ.α. Επίσης θα υπάρχουν χριστουγεννιάτικα παιχνίδια για τους μικρούς φίλους, αλογάκια και παγοδρόμιο.

Την όλη διοργάνωση θα την αναλάβει επιχειρηματίας από τα Τρίκαλα, καθώς ήταν και ο μοναδικός ενδιαφερόμενος. Όσο αφορά την συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη που τόσο πολύ περιμένει ο κόσμος του νομού Καστοριάς, η συμφωνία βρίσκεται στο 99% και είναι θέμα ωρών ή και ημερών ώστε να κλείσουν όλες οι λεπτομέρειες. Για τους κακοπροαίρετους, η συναυλία θα πληρωθεί από το πρόγραμμα Interreg με κωδικό ειδικά για τέτοιες εκδηλώσεις και όχι από τα ταμεία του δήμου.

Είναι μία προσπάθεια που δειλά δειλά κάνει η δημοτική αρχή του Γιάννη Κορεντσίδη, με στόχο κάθε χρόνο αυτή η εκδήλωση να αναβαθμίζεται όλο και περισσότερο.

Πηγή:https://www.svouranews.gr/