Πώς να ανακοινώσω την 14 συμβατότητα; Θα έπρεπε να είμαι ποιητής ή σεναριογράφος για να μπορώ κάθε 15-20 ημέρες να εφευρίσκω νέο τρόπο ανακοίνωσης της εύρεσης ενός ακόμα συμβατού Δότη Μυελού των οστών από τα μέλη μας.
Πριν από 23 μήνες ο Αδαμάντιος έδωσε δείγμα κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης Αιμοδοσίας στο ΤΕΙ και να που σήμερα καλείται να δώσει ελπίδα ΖΩΗΣ σε έναν ασθενή.
Μόλις την Πέμπτη, ο Αδαμάντιος Διαμαντόπουλος ενημερώθηκε ότι είναι συμβατός δότης. «Έδωσα δείγμα πριν δυο χρόνια και μόλις προχθές με ειδοποίησαν ότι είμαι συμβατός και σήμερα ήρθα στο νοσοκομείο Παπανικολάου για να κάνω τις εξετάσεις. Αισθάνομαι πολύ παράξενα, δεν μπήκα στη διαδικασία να το σκεφτώ» είπε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Εμείς ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής» ευχόμαστε και ελπίζουμε ότι όσοι διαβάζουν αυτές τις δημοσιεύσεις θα κινητοποιηθούν και θα γίνουν δότες Μυελού των Οστών (όσοι δεν έχουν γίνει) και μακάρι να έχουν την τύχη και την ευλογία να είναι αυτοί οι επόμενοι συμβατοί δωρητές Ζωής!
Χάρισε Ζωή – Νίκησε τη λευχαιμία!

από το facebook του  συλλόγου ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ