Υλικά

Για τη βάση
80 gr βούτυρο θερμοκρασία δωματίου
250 gr μπισκότα τύπου digestive
ΥΛΙΚΑ Για την κρέμα
280 gr τυρί Φιλαδέλφεια
250 gr κρέμα γάλακτος
100 gr ζάχαρη άχνη

ΥΛΙΚΑ Για τη σάλτσα
300 γρ. Μαρμελάδα φράουλας
2 κουταλιές νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλέθουμε τα μπισκότα στο μίξερ και τα κάνουμε σκόνη. Τα μεταφέρουμε σε μπολ. Προσθέτουμε το βούτυρο και αλέθουμε με τα χέρια να γίνει σαν βρεγμένη άμμος. Σε φόρμα δαχτυλίδι 20 εκατοστά βουτυρωμένη στρώνουμε το μείγμα μπισκότου και το πατάμε καλά με την ανάποδη μεριά ενός κουταλιού να κολλήσει και να ισιώσει η επιφάνεια. Ψήνουμε το μπισκότο σε προθερμασμένο σε φούρνο 180ο για 10΄και έπειτα το αφήνουμε να κρυώσει. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με την άχνη σε ελαφριά σαντιγί. Προσθέτουμε το ξύσμα και το τυρί κρέμα και απαλά τα χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα να ενωθούν. Αδειάζουμε την κρέμα πάνω στο ψημένο μπισκότο. Βάζουμε στο ψυγείο 1 ώρα.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη μαρμελάδα με το νερό για να αραιωσει και τη βάζουμε στο τσιζκεικ