Ο διάσημος ράπερ μίλησε για το πώς ξεκίνησαν όλα: «Εγώ έφερα την trap στην Ελλάδα. Πόνταρα ότι είχα και δεν είχα σε αυτή τη μουσική. Με πείραξε που οι παλιοί ράπερ με κράξανε που έφερα την trap. Eγώ ήθελα οι ράπερ να φτάσουν τα budgets των λαϊκών τραγουδιστών. Παλιά αν έμπαινες σε μια εταιρία και ήσουν ράπερ γελούσαν ενώ αν έμπαινε ο λαϊκός τραγουδιστής, όλοι έδειχναν σεβασμό.Τώρα συμβαίνει το αντίθετο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επιτυχία του τραγουδιού «Μαραντόνα» αφού έφτασε μέχρι τα αυτιά του θρύλου του ποδοσφαίρου. «Το τραγούδι μου Μαραντόνα το άκουσε και το χόρεψε ο ίδιος ο Μαραντόνα, μου έστειλε το βίντεο ο μάνατζερ του» τόνισε.

Μιλώντας για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η εκπομπή του, που δέχεται ως καλεσμένους trapers, o YPO είπε: «Αυτοί που κράζουν την trap είναι αυτοί που ακούνε τα ρεμπέτικα με κοινή θεματολογία στιχουργικά, όπως τα ναρκωτικά».

Αν και ο ίδιος κατάγεται από ευκατάστατη οικογένεια δεν δίστασε να αποκαλύψει πως όταν έφυγε πιτσιρικάς από την Σιάτιστα, μέχρι να τα καταφέρει αναγκάστηκε να κοιμηθεί ακόμα και σε παγκάκι.

Μιλώντας για την προκλητική στάση ζωής που επιλέγουν και επιδεικνύουν οι ράπερ, αλλά και τους μεταξύ τους καβγάδες, ο ίδιος είπε: «Ζούμε στον καπιταλισμό. Αμφότερος σκοπός δυστυχώς η ευτυχώς είναι το χρήμα. Όλα για τα λεφτά είναι.Ποτέ δεν επιδιώκω καβγά. Η παιδεία μου δεν το επιτρέπει. Κάποιοι τρελαίνονται με εμένα πάρα πολύ. Τους πήραμε τη δουλειά»

Δείτε περισσότερα στο Siatista-Info. com