“Προσέξτε καλά! Την επόμενη φορά που θα μάθουμε από τα ΜΜΕ ότι επίκειται συνάντηση (ειδικά τώρα με την πανδημία) και το ΕΚΑΒ είναι έξω από κάθε συζήτηση και διαβούλευση, λες και εμείς είμαστε οι “αχθοφόροι” που μεταφέρουν προμήθειες για “διονυσιακά γλέντια” και δεν έχουμε κανένα λόγο και κανένα ρόλο σε όλο αυτό που γίνεται.

Λες και είμαστε το ταξί που ότι ώρα καπνίσει στον καθένα, το καλεί και κάνει την δουλειά του!

Προσέξτε καλά! Γιατί το ΕΚΑΒ εύκολα μπορεί να γίνει το κουτί της Πανδώρας και από μέσο σωτηρίας να γίνει υγειονομική βόμβα!

Όλοι οι συνάδελφοι, διοικητικοί και Διασώστες, εργάζονται με αυταπάρνηση, στερούνται εργασιακά δικαιώματα και ανταποκρίνονται με επαγγελματισμό και συνέπεια στα καθήκοντά τους. Αυτή την στιγμή έχουμε την τύχη να έχουμε Διευθυντή, που τις τελευταίες 25 ημέρες που έχει αναλάβει το τιμόνι του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας, έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Παρόλα τα προβλήματα, με συνεργασία και με προσπάθεια όλων μαζί έχουμε ανταποκριθεί στο έργο μας.

Εφόσον θεσμικά δεν έχει γίνει ακόμα αντιληπτό ότι το ΕΚΑΒ είναι από τους βασικούς άξονες που θα κρατήσουν σε τροχιά αυτή την πανδημία, ας ξεκινήσουμε να σκεφτόμαστε και κάποια σενάρια επιστημονικής φαντασίας!”, ανέφερε στο προφίλ του στο facebook.