Μετά την παραίτηση του Γιάννη Τσιομπάνου από τον ΟΑΠΝ ο οργανισμός λειτουργεί με τον αντιπρόεδρο Ζήση Μάρα σε ρόλο προέδρου. Είναι και αυτή η περίπτωση μία από τις καραμπόλες της αρχικής μοιρασιάς των θέσεων ευθύνης από το Λάζαρο Μαλούτα.

Ο Γιάννης Τσιομπάνος αν και πρώτος σε ψήφους στο συνδυασμό του Κυριάκου Μιχαηλίδη δεν πήρε κάποια αντιδημαρχία. Η μοναδική αντιδημαρχία που πήραν οι Κυριάκος Μιχαηλίδης και Βαγγέλης Σημανδράκος είναι αυτή που δόθηκε στη Ματίνα Αμανατίδου, επίσης από καραμπόλα. Διότι η Ελπίδα Κουιμτζίδου από την αντιδημαρχία πολεοδομίας βρέθηκε στον πολιτισμό, οπότε άλλαξαν και οι ρόλοι ανάμεσά τους με το Γιάννη Τσιομπάνο να τοποθετείται στον ΟΑΠΝ και τη συνέχεια που ξέρουμε.

Κάπως έτσι βρέθηκε και ο Γρηγόρης Τζουμερκιώτης στην Κοινωφελή Επιχείρηση από τον ΟΑΠΝ που επιθυμούσε με τις καραμπόλες να λειτουργούν πια ως συγκρουόμενα και να έχουν τις ανάλογες συνέπειες. Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τον φωτογραφικό διαγωνισμό για το νέο καλλιτεχνικό διευθυντή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ με ένα ακόμα ξεχωριστό δίπολο προέδρου -καλλιτεχνικού διευθυντή, το οποίο επίσης θα μας απασχολήσει. Και το καλύτερο είναι ότι αυτό δεν είναι από καραμπόλα, αλλά κατ’ επιλογήν…

Ιωάννα Παπαδημητρίου