Την Παρασκευή το βράδυ έκανε πρεμιέρα η παράσταση του έργου « Η Χάρις και ο Χάρης» στο Μικρό καφέ στην κοζάνη.Το έργο είναι διασκευή του θεατρικού έργου «Ανω Αυστρία» του Φρανς Ξάβερ Κρετς, που παρουσιάζει η ΤΕΧΝΟΠΙΑ σε σκηνοθεσία Χατζάρα Φωτεινής.
Ο Φρανς Ξάβερ Κρετς ασχολείται με τον μέσο όρο των ανθρώπων. Πρόσωπα που έχουν την δυνατότητα εξέλιξης μπροστά στο δίπολο σκέψη – δράση από τη μια μεριά και από την άλλη φόβος, ανασφάλεια,βία. Μια αφορμή χρειαζεται – και έρχεται ως ανεπάντεχο γεγονός- για να φτάσουν οι ήρωες σε σύγκρουση που με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσει στο έγκλημα.
Υπάρχει κάτι να το σταματήσει; Η ζωή μπορεί να ανατραπεί από ένα απρόσμενο γεγονός; Μπορεί αυτό να αποδειχθεί μοιραίο για την εξέλιξη μιας σχέσης. Τι ειναί αυτό που οδηγεί τον ήρωα στη βία , την επιθετικότητα και το έγκλημα;
Ένα έργο γραμμένο το 1972 που το διατρέχει παγκοσμιότητα και επικαιρότητα λες και γράφτηκε χθες για την δική μας κοινωνία και τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας , γιατί όχι και για εμάς τους ίδιους!
Οι πρωταγωνιστές καταφέρνουν να δημιουργήσουν μια ιδιαιτερη ατμόσφαιρα στο «Μικρό Καφέ» και να παρασείρουν τους θεατές στην υπόθεσου του έργου που πραγματεύεται τη ζωή ενός ζευγαριού.

Ταυτότητα Παράστασης:
Συγγραφέας :Φρανς Ξάβερ Κρέτς,
Διασκευή – Σκηνοθεσία: Χατζάρα Φωτεινή
Βοηθός Σκηνοθέτη-Σκιτσο αφίσσας: Βασιλική Τσιάρα
Σκηνικά: Μικρό Καφέ Κουστούμια:ΤΕΧΝΟΠΙΑ
Φώτα: Αρης Χαραλαμπίδης
Παίζουν: Βαϊτσα Λαμπροπουλου, Ανδρέας Συμεωνίδης

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ: έναρξη 12 Ιανουαρίου έως 28 Ιανουαρίου 2018. Ώρα 9 μ.μ.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ: Παρασκευή , Σάββατο, Κυριακή
ΧΩΡΟΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ: «ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ» Πλατεία Γιολδάση
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ με χυμό ή μπυρα: 5 ευρώ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΤΕΧΝΟΠΙΑ